SAZNALA SAM DA ME MUŽ VARA I SRCE MI JE PREPUKLO! Uradila sam NEZAMISLIVU i ludu stvar, nisam znala odakle mi SNAGA za to
Foto: Profimedia

skandal

SAZNALA SAM DA ME MUŽ VARA I SRCE MI JE PREPUKLO! Uradila sam NEZAMISLIVU i ludu stvar, nisam znala odakle mi SNAGA za to

Žena -

Bila sam jedna od onih žena koje su čvrsto verovale da ih muž nikad neće prevariti.

Kažu: "žena uvek zna kada je muž vara!" Ja nisam znala. Nisam ni slutila. Za mene, to je bio kao grom iz vedra neba. Samo što sama sebi nisam rekla: to nije istina, iako sam sve videla svojim očima.

Evo kako sam otrkila da me muž vara:

Bilo je bizarno, stvarno! Bio je petak. Vraćala sam se sa posla autobusom. Sedela sam pored prozora i gledala u automobile koji su se vozili paralelno sa autobusom. Zbog gužve na putu, svi smo sajali u koloni. U galavi sam premotavala šta tog dana sve treba da uradim:

Ilustracija
Ilustracijafoto: Printscreen Tik Tok

"Moram otići po decu u školu, kupiti u prodavnici neke namirnice i skuvati deci nešto "na brzinu", a onda opuštanje.. Najviše volim petak popodne. To znači samo jedno: dva dana kod kuće sa decom i mužem....Uživanje!"

I dok sam tako uživala planirajući šta ćemo raditi za vikend, pred očima mi se pojavi naš automobil! Prvo sam primetila ogrebotinu na vratima i pomislila: "Pazi, i ovi su izgrebali auto na istom mestu kao i ja.."

A onda se kolona pomerila pa sam videla da je u pitanju naša registracija! Srce mi zaigra:"Čekaj, da li je moguće da je Miloš ranije završio sa poslom, da ne ide na onaj službeni ručak?!"

prevara, preljuba, dopisivanje, facebook
foto: Profimedia

Tek što sam htela da uzmem telefon da ga pozovem i kažem mu da sam u autobusu, te da me sačeka, kolona se pomeri i ja vidim na suvozačkom mestu ženu u crnoj suknji i ruku mog supruga koja mazi njene gole noge?!

Mozak mi se pomračio, uhvatila me nesvestica, a onda neverovatan osećaj mučnine, kao da ću odmah da povratim! Gledala sam kao hipnotisana mog muža koji se naginje i ljubi dotičnu u uho dok se ona smeje! Njegova ruka je neprestano bila između njenih nogu, mazeći joj unutrašnjost kolena, a ona se naslanjala na njega.

Reagovala sam impulsivno: na prvoj sledećoj stanici sam izletela iz autobusa. Kolona automobila je i dalje stajala! Brzo sam protrčala između vozila, došla do našeg automobila i brzinom munje otvorila zadnja vrata i ušla u kola!

Preljuba
foto: Printscreen

Muž se prvo zbunjeno okrenuo, a onda šokirano gledao u mene. Ona se sa osmehom okrenula a onda zbunjeno gledala čas u mene čas u mog muža! Po njenoj zbunjenosti sam shvatila da nije znala ko sam, ali da je osećala...

S druge strane ja nisam mogla da kažem ništa. U ušima sam samo čula sumanuto kucanje mog srca, cela sam se tresla. A onda sam dreknula bez imalo dostojanstva: "Koliko dugo ovo traje?"

Ćutao je on, ćutala je ona, ja sam u sebi vrištala...

"Smiri se, " rekao je,"Šta, koliko traje?"

"Šta? Šta? Pa ovo između vas? Gledam te kako ljubiš ovu ženu, nisam glupa ni luda? Koliko dugo me varaš sa njom?"

Ona je u tom momentu odvezala pojas i krenula da izlazi iz kola. Ja sam je u nekom bunilu uzela za ruku i onako grubo primorala da sedne: "Gde ćeš? Gde si pošla? Hoću da mi kažeš koliko dugo ovo traje?"

prevara, afera, preljuba
foto: Profimedia

Počela je zbunjeno da muca da su kratko u vezi, par dana, nedelja... Da nije razmišljala o meni nikada, ali da joj je sada sve ovo previše i da ovo između njih nije vredno toga i da ne želi skandal. Izvukla se iz mog stiska i izašla iz kola...

Nas dvoje smo sedeli kao dve zaleđene figure u kolima....

Ne znam kako smo došli do kuće, kako smo uzeli decu iz škole... Ne mogu da se setim ničega više od tog petka posle podne...

Danas je subota, a iza mene je noć provedena u agoniji...

Uvek sam bila kategorična po pitanju preljube: "Nikad ne bih oprostila Milošu prevaru. Odmah bih se pokupila i otišla," govorila sam previše puta. A sada, sada sam doživela na svojoj koži da kuburim sa problemom preljube! Kada je imaginarni problem oživeo, shvatila sam da ne mogu baš da se pokupim i odem. Tu su deca, a tu je i pitanje finansija. Gde da živim? Kod koga da odem? Kako da izdržavam sebe i decu?

I evo me danas. Subota je, a ja sam i dalje na istom. Milošu nisam oprostila, ali nisam ni otišla od njega.

prevara, preljuba, varanje, ljubavnik, lju
foto: Profimedia

On se celu noć zaklinjao kako je ta "afera" kratko trajala, da više nije bilo ni jedne, da nikad više neće doći do toga, ali realno - ništa ne mogu da mu verujem više!

Ne mogu da živim sa njim, a ne mogu ni da se odvojim od njega! Zbog toga sam danas u svom ličnom krugu pakla...

Šta biste vi uradile na mom mestu?

(Kurir.rs/Stil)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track