NIJE MOGLA DA POVERUJE DA SE MLADA USUDILA DA URADI TO! Trebalo da slika svadbu, a usledio NAJLUĐI RASKID: Znam da ima 18, ali...
Foto: Printscreen TikTok

samo par dana ranije je uradila to

NIJE MOGLA DA POVERUJE DA SE MLADA USUDILA DA URADI TO! Trebalo da slika svadbu, a usledio NAJLUĐI RASKID: Znam da ima 18, ali...

Žena -

Kejti Šreder, koja je godinama radila kao fotograf na venčanjima, podelila je nedavno na TikToku neverovatnu priču o svadbi koja je otkazana samo nekoliko dana pre svečanog čina.

Kejti, koja kaže da je fotografisala više od 200 venčanja, videla je sve i svašta, ali u svemu se izdvaja jedna priča koja je nadmašila sve druge.

Kejti Šreder
foto: Printscreen

Ova priča dogodila se pre desetak godina, a sve je počelo kada ju je iznenađujuće vesela mlada pozvala u utorak da otkaže njene usluge za venčanje koje je trebalo da se desi u subotu. Kejti je tada zamolila mladu da pošalje svoj zahtev mejlom kako bi otkazivanje tezge imala u pisanoj formi, a onda je usledio neočekivan obrt.

- Ljudi kada otkažu venčanje tako kratko pred rok obično su ili veoma ljuti ili veoma tužni. Ona nije bila. Bila je srećna i to je bilo čudno - kaže Kejti koja je narednog dana dobila mejl o otkazivanju, ali od mladoženjine tetke, koja je platila fotografisanje kao svadbeni poklon.

Tetka joj je rekla da je svadba otkazana jer se mlada u ponedeljak udala za nekog drugog. Kejti nije mogla da veruje, pa je tražila da tetka potvrdi još jednom da se mlada zaista udala nekoliko dana pred svadbu za nekog drugog.

- Znam je da je ona imala 18 godina, a on je radio u vojsci, pa je bio stalno odsutan iz grada. Plan je bio da se mladoženja vrati kući na venčanje, ali je mlada u međuvremenu uplovila u drugu vezu dok on nije bio tu - rekla je Kejti-

Kao i mnogima drugima, Kejti je bilo žao mladoženje, pa je kompanija za koju je radila na kraju vratila novac dat za fotografisanje.

- Pošto sam bio u vojsci mnogo godina, mogu da potvrdim da ovo nije retka pojava. To je tako tužno - kaže neko u jednom od komentara na Kejtin video.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:47

venčanje Vanje Mijatović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track