DEVOJKA VARALA DEČKA JER JE SVE VREME RADIO OVO: Svega joj je bilo preko glave, a naučnici tvrde da je to NAJVEĆI UBICA STRASTI
Foto: Profimedia

oprezno

DEVOJKA VARALA DEČKA JER JE SVE VREME RADIO OVO: Svega joj je bilo preko glave, a naučnici tvrde da je to NAJVEĆI UBICA STRASTI

Žena -

Konobarica Kloi (34) iz Velike Britanije odlučila je da svakodnevne loše navike partnera zameni novim, koji će joj pružiti ljubav i pažnju.

Razlog

Kloi je odlučila d aprevari partnera iz jednog prostog razloga - njen dečko "voli više svoj mobilni telefon od nje i d aće radije gledati fudbal". Takođe, on se nimalo nije libio da tokom intimnog odnosa proverava i fudbalske rezultate.

seks na poslu, prevara, preljubnik, preljubnici
foto: Shutterstock

- Prestala sam da brojim koliko puta sam mu rekla da ostavi telefon ili ga ugasi tokom se*sa, ali je on odbijao pod izgovorom da će mu možda stići veoma važna poruka - objasnila je ona, a onda čvrsto odlučila da ljubavnika pronađe na sajtu za odrasle.

Prvu aferu je imala sa kompjuterskim inžinjerem koji je jednostavno bio "zarobljen" u braku bez se*sa.

- On je prestao da ima redovne se*sualne odnose u braku kada su na svet došla deca", otkrila je ona, a zatim dodala da je su se redovno viđali po hotelima i pritom im je se*sualni odnos bio savršen. Pritom, kada mu je kroz šalu napomenula da nema telefona u krevetu, on se nasmejao i nadovezao: "Uzbudljivija si mi od njega".

prevara
foto: Shutterstock

Njena druga afera bila je sa kuvarom čija je žena olako prelazila preko njegovog varanja, iako je znala.

Šta kežu naučnici

Nedavno istraživanje u Velikoj Britaniji potvrdilo je da je najveći ubica i uzrok nedostatka strasti među parovima upravo mobilni telefon. Takođe, istraživanje je pokazalo da 85 odsto žena i 82 odsto muškaraca drži mobilne telefone uz sebe, na krevetu, dok vode ljubav.

Ukoliko ne želite da vam se ugasi strast, a libido opadne, odložite, utišajte ili ugasite mobilne telefone dok uživate u vođenju ljubavi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track