MUŽ I JA SMO UČESTVOVALI U S*KS IZAZOVU OD MESEC DANA: Brak nam se promenio IZ KORENA, a evo u čemu je CAKA! (FOTO)
Foto: Instagram/stephclairesmith

OSVEŽILI ODNOS

MUŽ I JA SMO UČESTVOVALI U S*KS IZAZOVU OD MESEC DANA: Brak nam se promenio IZ KORENA, a evo u čemu je CAKA! (FOTO)

Žena -

Zaljubljenica u fitnes Stef Kler Smit otkrila je detalje o svom seksualnom životu nakon što je sa suprugom Džošom Milerom učestvovala u 30-dnevnom "seks izazovu". Reč je o izazovu kom su se priključili u avgustu ove godine, a kome nije cilj da poveća broj polnih odnosa, već da stvori više intimnih trenutaka među partnerima.

"Prošla su dva meseca i opšta intimnost, poput maženja, povećala se", rekla je ova mlada majka jednogodišnjeg dečaka Harvija tokom gostovanja u podkastu, prenosi NY Post.

"Broj nedeljnih seksualnih odnosa samo se malo povećao, ako nije čak i ostao isti", otkrila je.

Dodala je i da češći seks nije bio svrha izazova, već stvaranje intimnijih trenutaka među njima. Nakon toga razgovor se usmerio na broj seksualnih partnera koji ljudi najčešće imaju.

"Broj seksualnih partnera često se koristio kao oružje protiv žena, ali smatram da to sada ne znači ništa, osim što ti donosi određeno iskustvo", rekla je voditeljka podkasta Lora Henšo.

Stef je zatim pitala Loru s koliko je muškaraca spavala, a ova joj je pre odgovora, rekla da mora da joj obeća da će i ona reći svoju brojku.

"Ja sam spavala s dvojicom", rekla je Lora.

"Ja s trojicom", odgovorila je Stef.

Stef je takođe otkrila da su za izazov saznali na internetu, a njen suprug bio je taj koji je predložio da učestvuju u njemu.

"Koliko god mi je teško to da priznam, postoje trenuci kad mi jednostavno nije do seksa, ali znam da kad malo bolje razmislim, kad smo bliski, automatski postajemo i bolji jedno prema drugome i više se mazimo", otkriva.

28-godišnjakinja je takođe rekla da izazov nije bio jednostavan, te da je najteži deo bio - pronaći dovoljno vremena.

"Bilo je dana kad bismo se posvađali, a onda bismo morali da imamo seks. Međutim, u nekom kutku naših misli, znali smo da to stvarno želimo da uradimo jedno za drugo i sve bismo na kraju rešili", priznaje Stef.

(Kurir.rs/ NY Post)

Bonus video:

10:14

Izazov novog zanimanja: Fotograf za kućne ljubimce

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track