IŠLI SMO DA VIDIMO NJENU BABU! KAD SMO UŠLI U STAN SAMO ŠTO NISAM POVRATIO! Najgori sastanak ikad: Nije bio spreman za ovaj OBRT!
Foto: Printscreen

jezivo!

IŠLI SMO DA VIDIMO NJENU BABU! KAD SMO UŠLI U STAN SAMO ŠTO NISAM POVRATIO! Najgori sastanak ikad: Nije bio spreman za ovaj OBRT!

Žena -

Svi smo nekada prošli kroz ljubavni sastanak za koji smo pomilili da je najgori koji se ikada ikome desio, ali kada čujete priču momka po imenu Aron, postaće vam jasno da to što se vama desilo i nije toliko loše.

Dejv, Aron, devojka, baba
foto: Printscreen

Njegov prijatelj Dejv je uspeo da ga nagovori da prepriča kako je izgledalo viđanje sa jednom devojkom. Pre nego što je otkrio o čemu se radi, Aron je izgovorio:

- Ovaj sastanak nećete moći da nadmašite. To je bilo 2016. godine. Ta devojka je došla kod mene, gledali smo film na Netfliksu, ćaskali i sve je bilo ok, ali ništa specijalno. Već na pola večeri shvatio sam da mi se ne sviđa, ali kako ne bih morao da je vozim jako kasno kući, pitao sam je da ostane i da je odvezem ujutru. Prihvatila je - ispričao je, a drug ga je upitao da li su imali seks. Aron je klimnuo glavom i nastavio:

- Krenuli smo ujutru i onda me je u jednom trenutku pitala da li hoću da je odvedem da vidi baku, umesto da je vozim direktno kući. Rekoh da hoću, što da ne, nije mi važno na koju lokaciju vozim. U svakom slučaju, stignemo mi i ona mi kaže: 'Da li hoćeš da vidiš moju baku sa mnom? Molim te, neće dugo trajati'. Stajali smo na parkingu i u tom trenutku krećemo ka kućama. Pitam je: 'Tvoja baka je ovde?', a ona mi kaže: 'Ma ne, umrla je prošle nedelje'.

Aron je priznao da je to bio trenutak u kom je počeo "psihički da se priprema" za ono što će se dogoditi. Sve je očekivao, samo ne ono što je usledilo. Kako je objasnio, zahvalan je što na kraju nije povraćao.

@davetheotherguy @Aaron Hunt how do you even end up there ? #date #fyp #fypシ #foryou ♬ original sound - DaveTheOtherGuy

- Mi ulazimo u sobu i baba je tamo, ali ukočena, mirna kao daska, je*eno mrtva, bleda, kao voštana figura! Razmišljam: imam devojku koja mi plače na ramenu, ispred mene je leš babe i na sve to - ovo je prvi sastanak! - ispričao je Aron, a njegov najbolji drug nije mogao da zaustavi smeh.

- Tebi je smešno, ali ja sam otišao da vidim je*eno mrtvo telo! - vikao je Aron koji je odlučio da devojku odveze kući.

Ona mu je kasnije poslala poruku.

- Izvini, ali ja zaista ne bih da se vidimo ponovo. Slušaj, meni je ovo bilo previše... Da idem da gledam tvoju mrtvu babu i sve to... To jednostavno nije za mene - glasila je poruka kojom je Aron odgovorio nesuđenoj devojci.

Usledili su brojni komentari korisnika: "Mislio sam da je loše, ali ne ovoliko loše!", "Ovo je pobeda", "Da, ovo je definitivno najgori sastanak ikada", "Mislim da ovako nešto ne može ni da se izmisli", "Izvini brate, ali vrištao sam od smeha!"...

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

03:52

UGOVARA SE SASTANAK PUTINA I BAJDENA! Diplomata za Kurir TV otkrio: Susret se očekuje u Indoneziji, mora neko da UBACI U LER

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track