VILIJAM ZARATIO SA POZNATIM GLUMCEM: Bez prestanka napada KRALJEVSKU PORODICU, a princ ga jednom rečenicom SPUSTIO NA MESTO!
Foto: Wnphotography / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, AP/Alastair Grant

svet je u šoku

VILIJAM ZARATIO SA POZNATIM GLUMCEM: Bez prestanka napada KRALJEVSKU PORODICU, a princ ga jednom rečenicom SPUSTIO NA MESTO!

Pop kultura -

Princ Vilijam je inače poznat kao najuzorniji član kraljevske porodice. Za njega i njegov brak sa Kejt Midlton ne vezuju se skandali i afere, a budući prestolonaslednik uvek pokazuje imidž dostojanstva. Ipak, ovog puta je rešio da pokaže zube i ušao je u sukob sa holivudskim glumcem!

Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Glumca Majkla Šina naljutila je prinčeva odluka da fudbalskom timu Sautgejta pokloni dresove engleske reprezentacije, jer taj tim dolazi iz Velsa, posebne pokrajine koja ionako želi da bude nezavisna. Vilijam je javno rekao da će navijati i za englesku i za reprezentaciju Velsa na svetskom prvenstcu koji se uskoro igra u Kataru, pa zašto je sada velšanima dao engleske dresove?

Šin je svoje komentare objavio na društvenim mrežama i rekao da smatra da princ Vilijam apsolutno ne bi trebalo da nosi titulu princa od Velsa, s obzirom na to da kraljevska porodica nikada nije bila preterano zabrinuta za Velšane i njihove želje. Inače, Šin je iz Velsa, zbog čega je toliko strastven po ovom pitanju.

On je već kritikovao kralja Čarlsa zbog posete velškim gradovima, koji prema anketama pokazuju da Velšani više ne žele da budu deo Velike Britanije i da ne podržavaju monarhiju.

Majkl Šin
foto: Wnphotography / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Nema ni mrvice srama. Ovde nema ni trunke simpatije. Zar ne vidite u čemu je problem? - napisao je Šin komentarišući Vilijamov potez, a princ mu nije ostao dužan.

- Navijam za oba tima. Više navijam za Englesku kada je fudbal u pitanju, a Vels kada je u pitanju ragbi. Velika je stvar što se reprezentacija Velsa plasirala na šampionat i ja ću navijati za njih - oštro je odgovorio Vilijam kada ga je novinarka pitala o ovom slučaju.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track