STANODAVAC ODBIO DA IZDA STAN PARU JER NISU U BRAKU! Tvrdi da je to GREH, a oni mu nisu ostali dužni: To se Bogu ne bi svidelo!
Foto: Profimedia

napao ih je

STANODAVAC ODBIO DA IZDA STAN PARU JER NISU U BRAKU! Tvrdi da je to GREH, a oni mu nisu ostali dužni: To se Bogu ne bi svidelo!

Žena -

Većina stanodavaca ima svoje uslove prilikom iznajmljivanja nekretnine, što je potpuno u redu jer je njihova svojina. Dok jedni zahtevaju da novi ukućani ne budu pušači ili da su samci, ima i onih sa nesvakidašnjim uslovima.

Pa tako, jedna priča koja stiže iz Amerike, mnoge je začudila i zapitala da li je to što stanodavac traži od njih prihvatljivo. Naime, od jednog mladog para stanodavac je zatražio da odgovore na upitnik prilikom prijavljivanja za iznajmljivanje stana. To za njih nije bilo ništa čudno, sve dok stanodavac nije zatražio da izraze svoju veroispovest. Pristali su na to i odgovorili da su takođe hrišćani kao i on.

stan, soba, kuća, fotelja
foto: Profimedia

Međutim, nakon par dana od popunjavanja formulara, na imejl im je stigao neočekivani odgovor, sada već nesuđenog gazde:

- Brzo sam pregledao vašu prijavu i odmah sam znao da ne mogu da vam odobrim iznajmljivanje stana. Oboje kažete da ste Hrišćani. U tom slučaju, oboje bi trebalo da znate da je zajednički život izvan braka greh - napisao je stanodavac, a zatim citirao odlomak iz Biblije, tvrdeći da su oboje slobodni u donošenju sopstvenih izbora, ali da podržavaju izbore koji nisu u skladu sa verom.

par, veza
foto: Profimedia

Kako gazda tvrdi, da nisu označili polje da su Hrišćani, on bio pristao da im izda stan, a zatim je usledio odgovor žene:

- Dakle, pošto smo bili iskreni u vezi sa prijavom kao što ste tražili, nećete dalje da pregledate i razmislite, vi donosite presudu i sigurna sam da se to Bogu ne bi svidelo, to je samo po sebi greh - odgovorila je žena, međutim ni stanodavac im u prepisci nije ostao dužan, te je rekao da je kod njih sve pošlo "naopako" zbog njihovog greha - odn. toga što se nisu venčali.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

00:51

ZBOG BIZARNOG RAZLOGA MAME TEŠKO DO DRŽAVNE POMOĆI ZA STAN! Macura: Samo njih 60 je uspelo da ispuni uslove što je premalo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track