KOJA JE NAJČEŠĆA FANTAZIJA UDATIH ŽENA! Svaka druga mašta da joj se OVO dogodi u krevetu: Ovo će iznenaditi muževe širom sveta!
Foto: Shutterstock

ko bi reako?

KOJA JE NAJČEŠĆA FANTAZIJA UDATIH ŽENA! Svaka druga mašta da joj se OVO dogodi u krevetu: Ovo će iznenaditi muževe širom sveta!

Žena -

Novija studija, koja se bavila seksualnim fantazijama udatih dama, i koju je sproveo kanadski sajt za upoznavanje Ešli Medison, otkrila je da svaka druga žena tokom seksa sa redovnim partnerom najčešće potajno mašta o drugom, nepoznatom muškarcu. Zapravo, sedam odsto ispitanica je priznalo da razmišlja o strancu svaki put kada imaju intimni odnos sa svojim partnerom.

seks
foto: Shutterstock

A zašto je baš ovo najčešća fantazija zauzetih žena, psihoterapeutkinja Lusi Beresford objašnjava činjenicom da seksualnom sazrevanju devojčica doprinose erortske maštarije o nedostupnim muškarcima, kao što su glumci, muzičari, sportisti...

- Tako da ne iznenađuje što žene, čak i kada su u zrelom dobru, postižu uzbuđenje razmišljajući o osobama koje im, za razliku od njihovih partnera, nisu dostupni - objasnila je.

Među ostalim popularnim seksualnim fantazijama, udate žene su navele i BDSM igre i "ropstvo".

A da je u intimnim odnosima damama ipak važnija romantika, pokazuju i sledći podaci. Velika većina ispitanica, čak 94 odsto njh, i dalje daje prednost romantici i nežnosti tokom seksualnog odnosa.

seks
foto: Shutterstock

Podatak koji zabrinjava tiče se seksualnog zadovoljstva žena u intimnim odnosima. Čak 43 odsto ispitanica je priznalo da nije zadovoljno intimnim odnosom sa partnerom. Osam od deset žena je izjavilo i da mašta o otvorenoj vezi, što je za mnoge tabu.

Brojni stručnjaci za seks i danas polemišu koliko je veličina polnog organa važna za uživanje u intimnim odnosima. Žene su dale svoj glas i otkril ono što mnoge muškarce interesuje! Pa tako su otkrile koji i oblik, debljina i dužina penisa im najviše prijaju i maksimalno uzbuđuju. Ipak dodale su i da je zapravo za uživanje ključna bliskost sa partnerom.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track