S*KSI BAKA NE ŽELI VIŠE DA BUDE SAMA! Oglasom izazvala haos na mrežama: Muškarci pobesneli i poslali joj BRUTALNE PORUKE! (VIDEO)
Foto: TikTok/tiffnicole143

napali su je

S*KSI BAKA NE ŽELI VIŠE DA BUDE SAMA! Oglasom izazvala haos na mrežama: Muškarci pobesneli i poslali joj BRUTALNE PORUKE! (VIDEO)

Žena -

Brojne bake postale su popularne zahvaljujući kombinaciji društvenih mreža i svog mladolikog izgleda, a među njima se našla i Andrea Sanšajn definitivno je jedna od najpoznatijih baka koja je izgledom u 53. godini zaludela i upola mlađe muškarce, ali i Tifani Nikol koja ima 40 godina i koja je mnoge oduševila svojim oglasom.

@tiffnicole143 Thank you all for the ideas! What do you think? #tryonhaul #style #fypシ #tryonhaul ♬ original sound - Rebecca

Tifani sebe naziva "vrućom bakom", bavi se fitnesom i na društvene mreže plasira provokativan sadržaj. Ona objavljuje snimke u stajlinzima koji izazivaju burne reakcije, i želi da pokaže kako od bake preko dana postaje noćna zavodnica. Oguglala je na negativne komentare, a oglasom koji je objavila, izazvala je da ih bude još više.

Prati je 811.000 ljudi, a svojim pratiocima saopštila je da više ne želi da bude sama i najavila oglas. U bademantilu, bez šminke i sa neurednom kosom, pitala je:

- Ko želi da mi bude dečko? Prijave počinju, primam ponude.

Potom je sebe prikazala u sređenom izdanju, ističući da niko ne može da joj "sruši" samopouzdanje koje poseduje.

Iako je bilo muškaraca koji su je odmah pitali gde da se prijave, Tifani je dobila više negativnih komentara, naročito od jačeg pola.

Muškarci su napisali da nema razloga da bude ubeđena da je prelepa, kao i da ovakvo ponašanje ne prilični ženi u njenim godinama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:00

MAJKA I BAKA DEVOJČICE SA UZNEMIRUJUĆEG SNIMKA OPTUŽUJU JEDNA DRUGU! Eksperti nakon izjava za Kurir TV otkrili KOJA OD NJIH LAŽE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track