OVO JE OBJAVA RATA U KRALJEVSKOJ PORODICI: Megan i Hari udarili JAKO na Kejt i Vilijama i neće se tu ZAUSTAVITI! Brutalan potez!
Foto: EPA/Neil Hall, EPA / Andy Rain, AP /Matt Dunham

ODNOSI SE SVE VIŠE KOMPLIKUJU

OVO JE OBJAVA RATA U KRALJEVSKOJ PORODICI: Megan i Hari udarili JAKO na Kejt i Vilijama i neće se tu ZAUSTAVITI! Brutalan potez!

Pop kultura -

Nova najava Netflixovog dokumentarca princa Harija i Megan Markl smatra se "objavom rata", tvrde kraljevski izvori.

Prvi zvanični tizer za Netflixovu dokumentarnu seriju "Harry & Meghan", izašao je juče - drugog dana visoke posete princa i princeze od Velsa Bostonu.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Tokom jednominutnog isečka, vidi se da Megan obema rukama briše suze dok joj teku niz lice, dok Hari sedi i zabacuje glavu unazad, naizgled u nevolji.

Hari u trejleru kaže: "Niko ne vidi šta se dešava iza zatvorenih vrata… Morao sam da učinim sve što sam mogao kako bih zaštitio svoju porodicu", dok Megan dodaje: "Kada su ulozi ovako visoki, zar nema smisla čuti našu priču od nas?"

Fotografije Vilijama i Kejt s Harijem i Megan na proslavi Dana Komonvelta 2019. godine – godinu pre konačnog javnog kraljevskog angažmana u Saseksu na istom događaju – nalaze se među fotografijama, koje takođe uključuju mnoge lične i privatne snimke koji pre nisu bili viđeni.

To je dovelo do toga da su Saseksovi optuženi za "otmicu" Vilijamove i Kejtine američke turneje.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Printscreen Youtube

A jedan izvor je za Daily Mail rekao: "Ne vidim kako bi iko to mogao da gleda kao nešto drugo osim kao objavu rata."

Dok je drugi dodao: "Ništa od ovoga nije iznenađenje", te da vreme objavljivanja najave nije prošlo nezapaženo od strane osoblja palate.

Smatra da su Hari i Megan očito želeli da nadmaše veliki uspeh Kejt i Vilijama u Bostonu i zasene ih objavom najave.

Kejt Midlton
foto: Chris Jackson-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princ i princeza od Velsa uživali su u oduševljenoj dobrodošlici u SAD uoči sinoćne dodele nagrade Earthshot, kojom se slave ekološki projekti.

Pre dve večeri su obišli Piers Park, na temperaturama koje su se zbog hladnoće vetra osećale znatno ispod nule, kako bi naučili nešto o istoriji područja kojem sada preti porast nivoa mora.

Megan Markl
foto: Printscreen

Međutim, uprkos njihovom uspehu, posledice optužbi Ngozi Fulani za rasizam protiv Vilijamove kume Lejdi Suzan Hasi – za koje se kaže da su se dogodile u Bakingemskoj palati – nastavile su se.

Lejdi Suzan, koja je napustila svoju kraljevsku ulogu više od 60 godina nakon tvrdnji, ponudila je susret s Ngozijem kako bi se lično izvinila, rekli su prijatelji juče.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track