SVEKRVA MI ČUVA DECU, A ZAUZVRAT TRAŽI NEŠTO NEZAMISLIVO: Snaja se javno POŽALILA pa dobila HLADAN TUŠ! Niko nije na njenoj strani
Foto: Profimedia

MNOGI RAZUMEJU SVEKRVU

SVEKRVA MI ČUVA DECU, A ZAUZVRAT TRAŽI NEŠTO NEZAMISLIVO: Snaja se javno POŽALILA pa dobila HLADAN TUŠ! Niko nije na njenoj strani

Žena -

Mnogim roditeljima bake i deke pomažu u čuvanju dece kada su oni na poslu jer to rade iz ljubavi. Međutim, jedna majka požalila se na svoju svekrvu, koju inače voli, nakon što je za čuvanje njihove dece zatražila novac. Šokirana njenim zahtevom, žena nije uopšte znala šta bi joj odgovorila, ali smatra da je to suludo.

Majka po imenu Ejmi objasnila je da je srećnom braku sa svojim partnerom već deset godina, ali njihovo neslaganje oko zahteva njegove mame, počelo je loše da se odražava i na njihovu vezu.

Svekrva
foto: Shutterstock

- Suprugova penzionisana majka pitala nas je da li nam treba pomoć s decom jer nas dvoje oboje radimo puno radno vreme. Zaista cenim njeno vreme, predanost i sve što radi. Uz čuvanje dece, ona i pere sudove, kuva i čisti. Međutim, ne razumem kako se usudila da traži isplatu? Kako se usuđuje da traži novac za dragoceno vreme s unucima? - napisala je mama u objavi na Redditu.

Dodala je i da je njena baka provodila sate i sate čuvajući je kada je bila mala, ne očekujući ništa zauzvrat, te da po njoj to jednostavno nije u redu. Međutim, njen suprug se nije složio s njenim mišljenjem i rekao joj je da bi morali da izdvoje novac za nju jer će svakako morati da pronađu dadilju.

Snaja, Svekrva
foto: Profimedia

Korisnici su više stali na stranu bake, te joj savetovali da pokuša s njom da dođe do nekog kompromisa, ako im je dadilja ionako potrebna.

- Možda je čula da vam je potrebna dadilja, pa je očekivala novac, mislim da nema nikakve loše namere - napisala je jedna korisnica.

- Većina baka i deka ne očekuje novac za čuvanje unuka, ali nema ništa lošeg u tome da je isplatite. Sigurno vam ne bi naplatila isto kao dadilja - komentarisala je druga.

(Kurir.rs/ Mirror)

Bonus video:

04:00

KRISTINU (16) PRODALI ZBOG UGOVORENOG BRAKA, SVEKAR I SVEKRVA JE TUKLI DO SMRTI! Pašalić: Devojčica je mesecima trpela batine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track