DADILJA IM KIDNAPOVALA ĆERKU PRE 51 GODINU: Nikada nisu prestali da je traže, a onda se dogodilo ČUDO! Suze same liju! (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

POTRESNO

DADILJA IM KIDNAPOVALA ĆERKU PRE 51 GODINU: Nikada nisu prestali da je traže, a onda se dogodilo ČUDO! Suze same liju! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Žena, za koju članovi porodice veruju da je bila dete koje je kidnapovala dadilja pre 51 godinu, ponovo se ujedinila sa svojom porodicom u Fort Vortu, u susretu ispunjenom zagrljajima i suzama radosnicama.

Melisa Hajsmit je imala 22 meseca kada ju je navodno otela dadilja 1971. godine. Fort Vorth Star-Telegram je izvestio da je Melisa živela u Fort Vortu veći deo svog života kao Melani Braun i da nije znala da je kidnapovana sve dok njen biološki otac Džefri Hajsmit nije predao DNK na analizu i saznao da se njegov DNK poklapa DNK Melani Braun.

U saopštenju za novinare, porodica je rekla da su radili sa genealogom amaterom kako bi pomogli u tumačenju DNK rezultata i rudarenju javnih zapisa kako bi pronašli Melisu, koja je prošlog vikenda ponovo spojena sa svojim biološkim roditeljima, braćom i sestrama.

Melisa Hajsmit
foto: Printscreen YouTube

- Bila je to samo mešavina radosti i šoka - rekla je Melisa Hajsmit – bila sam uplašena i uzbuđena i samo pokušavam da razumem, da sve shvatim.

U saopštenju od ponedeljka, policijska uprava Fort Vorta je rekla da je "presrećna" što je čula da je 23andMe doveo Hajsmitove do Melise, i da će se sprovesti zvanično DNK testiranje kako bi potvrdili njen identitet. Istraga o njenoj otmici će se nastaviti.

- Nisam mogla da prestanem da plačem. Bila sam presrećna i još hodam u magli pokušavajući da shvatim da je moja sestra ispred mene i da smo je našli - napisala je Melisina sestra Viktorija Garner na Fejsbuku.

Prema Nacionalnom centru za nestalu i eksploatisanu decu, biološka majka Melise Hajsmit, Alta Apantenko, neposredno nakon što se odvojila od devojčicinog oca i preselila u Fort Vort u novinama je dala oglas za dadilju. Žena koja se javila na oglas rekla je da želi da čuva bebu u sopstvenoj kući, a gospođa Apantenko se složila. Ta dadilja je pokupila bebu od Altine cimerke 23. avgusta 1971. godine i nikada je nije vratila.

Porodica je rekla da nikada nisu zaboravili na Melisu.

- Za mene je to neodoljivo i neverovatno. Već 50 godina, moja mama je živela sa krivicom zbog gubitka Melise. Takođe je živela sa optužbama zajednice i cele zemlje da je povredila ili ubila sopstvenu bebu. Tako mi je drago što smo vratili Melisu. Takođe sam zahvalna što optužbe za moju mamu više ne važe - rekla je Šeron Hajsmit, Melisina mlađa sestra.

Hajsmit, Melisin otac, rekao je da porodica nikada nije odustala od nade da će pronaći svoju ćerku.

- Imali smo nekoliko saveta. Otišli ​​bismo u druge države. Otišli ​​bismo i razgovarali sa različitim devojkama, napravili DNK, i naše nade su se raspršile. Bilo je teško - rekao je on.

(Kurir.rs/ Najžena)

Bonus video:

01:28

MAJKE IMAJU POSEBNE ZAHTEVE OD DADILJA: Mogu da im čuvaju decu samo ako su vakcinisane i redovno rade OVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track