DEVOJKA (22) SE IZOPERISALA U TURSKOJ, PA POKAZALA KAKO IZGLEDA! Snimila proces, pa iznervirala sve: Komentari su NEMILOSRDNI!
Foto: Printscreen Tiktok

jezivo!

DEVOJKA (22) SE IZOPERISALA U TURSKOJ, PA POKAZALA KAKO IZGLEDA! Snimila proces, pa iznervirala sve: Komentari su NEMILOSRDNI!

Žena -

Influenserka iz Velike Britanije Mejzi Edvards (22) već je imala brojne estetske zahvate, a sada je na mreže objavila video koji pokazije kako izgleda ceo proces operacije nosa i time postala internet senzacija.

Ovla influenserka je nedavno otišla u Tursku, gde je podvrgnuta plastičnoj operaciji nosa. Proces zarastanja i efekte nakon potpunog zarastanja rana, pokazala je na TikTok-u. Korisnici interneta su nemilosrdni, smatraju da je ovakvim postupkom sama sebe povredila.

Na snimku, koji je pregledan 1,7 miliona puta, prvo vidimo devojku na bolničkom krevetu, sa plavim markerom na licu u blizini slepoočnica gde će hirurg napraviti rezove. U sledećem kadru, Mejzi već leži sa glavom pokrivenom zavojima. Zavoji joj pokrivaju lice i nos, a zatim sledi spor proces zarastanja. Vremenom je ženi bilo potrebno sve manje zavoja, a na kraju je na nosu ostao samo lagani stabilizacioni zavoj. Video se završava sa fotografijom žene gde se vidi kako sada njen nos izgleda.

korisnici pomenute društvene mreže nisu štedeli negativne komentare. Mnogi ljudi su komentarisali da Mejzi posle operacije nosa izgleda gore nego pre nego što je to uradila.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:13

MILICA SE UDALA ZA MILIJARDERA KAZAHSTANCA A SVI JE PROZIVAJU DA JE PLASTIČNA: Bila sam mis Južne Srbije i pre svih operacija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track