VRATILI SU ME KUĆI S POSLA JER SAM OBUKLA OVU HALJINU: Zakopčana do grla, a dobila OPOMENU! Nikom nije jasno ZAŠTO?! (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok

SVI SU U ŠOKU

VRATILI SU ME KUĆI S POSLA JER SAM OBUKLA OVU HALJINU: Zakopčana do grla, a dobila OPOMENU! Nikom nije jasno ZAŠTO?! (VIDEO)

Žena -

Da stroga kompanijska pravila nekad umeju da budu i preterana, dokazuje slučaj jedne korisnice TikToka, koja je s pratiocima podelila kakvu je neprijatnost doživela na poslu zbog garderobe.

Naime, devojka koja se na TikToku potpisuje kao Meri Di, požalila se da ju je koleginica iz sektora za ljudske resurse vratila kući zato što je obukla usku crnu haljinu dužine do kolena, uz obrazloženje da "previše otkriva i odvlači pažnju", iako je bukvalno zakopčana do grla.

Meri Di
foto: Printscreen TikTok

Devojka je u snimku otkrila šta se dogodilo, te je snimila ceo autfit kako bi pratioci procenili ima li u njemu nečeg problematičnog, a potom je i pitala koleginicu iz ljudskih resursa šta je pogrešno u njenom stajlingu.

@notmariedee

This is getting ridiculous.

♬ original sound - NotMarieDee

Odgovor koji je dobila je zbunio i nju i njene pratioce.

"Žao mi je, ali ne možeš to da nosiš, previše otkriva i skreće pažnju", odgovorila joj je, a devojka je na to ironično odgovorila "Veoma skreće pažnju".

Merini pratioci, baš kao i ona, nisu videli ništa problematično u njenom oblačenju, te su joj uglavnom pisali komentare podrške.

"Moj muž kaže da je to ljubomora i ja moram da se složim s tim", "Smeta joj što te njena simpatija na poslu gleda", "Da li joj smeta što izgledaš bolje od nje", "Da li njen muž radi tu", samo su neki od komentara ispod objave.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:33

Ratko je najmlađi rabadžija i za njega ne postoji lepši posao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track