RAZVELA SAM SE OD MUŽA ZBOG JEDNE FOTOGRAFIJE: Ostavila ga zbog DETALJA na slici i NIJE JOJ ŽAO, a njegove reči su SKANDALOZNE
Foto: Printscreen TikTok

UHVATILA GA U LAŽI

RAZVELA SAM SE OD MUŽA ZBOG JEDNE FOTOGRAFIJE: Ostavila ga zbog DETALJA na slici i NIJE JOJ ŽAO, a njegove reči su SKANDALOZNE

Žena -

Korisnica TikToka po imenu Tajler Pejdž podelila je s pratiocima svoju priču o neverovatnoj laži koju joj je plasirao sada već bivši suprug, a njen video ubrzo je postao viralan.

Tajler je u snimku ispričala kako je na Fejsbuku videla fotografiju svog muža u noćnom klubu. Fotografiju je napravio fotograf tog noćnog kluba i ona je potom postavljena na njihovu stranicu.

Međutim, ono što je na fotografiji bilo sporno je to da je njen muž bio sa grupom devojaka. I mada bi to samo po sebi kod nekih probudilo sumnju, Pejdž je za oko zapeo jedan poseban detalj.

Tajler je pažljivo "skenirala" fotku i primetila da njen muž na slici – ne nosi burmu.

@tylarpaige I’d love for this sound to go viral because he will know he’s the only idiot that would tell such a whopper!!! #fyp #liar #cheater #exhusband ♬ They photoshopped his wedding ring off - Ty Paige

Ona je tada pritisla supruga i zatražila objašnjenje. A ono je bilo za anale – rekao je da su fotošopirali fotografiju i skinuli mu burmu.

Kada je shvatio da je njegova laž besmislena i da na nju niko ne bi naseo, promenio je priču. Potom je smislio opravdanje da je burmu skinuo da mu ne bi spala dok je prao ruke, a onda je zaboravio da je vrati.

Međutim, Pejdž je primetila da ni rođak njenog muža ne nosi svoju burmu. Na to je njen suprug rekao da je njegov prsten zapravo crn i da se ne vidi u mračnom klubu.

Inače, Pejdž je kasnije saznala da je burma njegovog rođaka srebrna.

Na kraju, ništa od tih izgovora nije upalilo i Pejdž se razvela.

Njen TikTok video privukao je veliku pažnju, a u svemu se izdvaja pitanje bez odgovora – zašto muškarci misle da će žene poverovati u ovako glupa objašnjenja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:03

KAKO SE DELI IMOVINA SUPRUŽNIKA KOJI SE RAZVODE? Samo u ovom slučaju možete da PODELITE IMOVINU svog muža ili žene!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track