VILIJAM I KEJT PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON OPTUŽBI MEGAN I HARIJA: Princeza ne skida osmeh, a prinčev izraz lica SVE GOVORI!
Foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

I DALJE ĆUTE

VILIJAM I KEJT PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON OPTUŽBI MEGAN I HARIJA: Princeza ne skida osmeh, a prinčev izraz lica SVE GOVORI!

Pop kultura -

"Nikad se ne žali, nikad ne objašnjavaj", moto je britanske kraljevske porodice kad porodični problemi i skandali završe u medijima. Toga se drže i sad, nakon što je dokumentarna serija princa Harija i Megan Markl postala jedna od najpopularnijih tema u svetskoj javnosti.

Iako ih odbegli par nije štedeo, porodica im ne odgovara na prozivke, a princ Vilijam navodno ne dozvoljava da mu iko govori protiv Harija.

Navodno je izjavio da nikad neće gledati taj dokumentarac i zamolio je svoje prijatelje "da se ne obaziru" na tvrdnje iznesene u seriji.

Kejt Midlton, princeza Šarlot
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako je, kako pišu britanski mediji, besan i tužan zbog dokumentarne serije, Vilijam "neće tolerisati" da drugi negativno govore o Hariju.

Dok ceo svet bruji o njima, Vilijam i Kejt se nisu mnogo obazirali na govorkanja, a sad su prvi put izašli u javnost nakon optužbi koje su izneli Hari i Megan. Par je stigao u Vestminstersku opatiju, gde su prisustvovali koncertu "Together at Christmas", a iako je Kejt, kao i uvek, stigla sa širokim osmehom, onaj na licu princa Vilijama bio je pomalo usiljen i deluje kao da mu je neprijatno.

Sa sobom su poveli svoje dvoje dece, princa Džordža i princezu Šarlot, koji su ukrali pažnju kao slatke mini kopije svojih roditelja.

princ Vilijam, Kejt Midlton, princeza Šarlot, princ Džordž
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Devetogodišnji Džordž je, kao i njegov tata Vilijam, nosio tamnoplavo odelo, dok je njegova sestra nosila tamnocrveni kaput, kao i mama Kejt.

Inače, Vilijam i Kejt su ove godine objavili netipičnu božićnu čestitku.

"Deljenje nove fotografije porodice za ovogodišnju božićnu čestitku", napisali su uz fotografiju koja je podeljena na njihovom zvaničnom Instagramu.

Fotografija koju je snimio Met Porteous ranije ove godine u njihovom domu u Norfolku u Engleskoj prikazuje petočlanu porodicu koja se drži za ruke dok šetaju napolju u ležernoj odeći.

Vilijam i Kejt nosili su farmerice s košuljama dugih rukava, dok su njihova deca kratke pantalone kombinovala s košuljama kratkih rukava.

Megan Markl, princ Hari
foto: Printscreen/Netfliks

Ovo će biti prvi Božić koji će porodica provesti zajedno od smrti kraljice Elizabete II. Prethodno se kraljevska porodica okupila kako bi provela Božić u kući Sandringam, koja je bila dom pokojnog monarha.

Kraljevska porodica nije otkrila gde će ove godine provesti odmor. Takođe nije jasno hoće li Vilijamov brat, princ Hari i njegova supruga, Megan Markl, biti prisutni ove godine nakon objavljivanja njihovog dokumentarca koji nije naišao na odobravanje kraljevske porodice.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track