DEČKO I JA SMO BILI GOLI CEO DAN I NOĆ! Devojka otkrila šta se dešava kad ste NAGI: Bilo je s*ksa, a shvatila sam nešto o vezi!
Foto: Profimedia

bilo je zanimljivo iskustvo

DEČKO I JA SMO BILI GOLI CEO DAN I NOĆ! Devojka otkrila šta se dešava kad ste NAGI: Bilo je s*ksa, a shvatila sam nešto o vezi!

Žena -

Amanda Šatel, američka novinarka fokusirana na seks, veze, mentalno zdravlje i ženska prava, iskusila je kako je to provesti ceo dan i noć potpuno nag sa svojim partnerom.

Ona i njen dečko nisu se videli mesecima, pa su održavali vezu na daljinu. Iako se dugo nisu viđali, uspeli su da održe svoju 'ljubav živom' putem video ćaskanja i brojnih mejlova, koji su bili o svemu, od politike do prljavih priča... Znali su da će između njih biti mnogo strasti kada se konačno ponovo vide, a došao je i taj dan.

seks
foto: Shutterstock

Nakon što ju je pokupio sa aerodroma i nakon što su stigli kod njega, svukli su se i ostali goli dan i noć. Iako nekima može izgledati malo ekstremno, oni jedva čekaju da to urade ponovo.

- Ono što je bilo sjajno je to što je bilo mnogo seksa. Između seksa, gledali smo filmove ili serije, iako bi nam golotinja obično odvlačila pažnju i prelazili bismo na druge stvari. Ali, mnogo smo razgovarali i o budućnosti - prisetila se ona.

- Neverovatna je dodatna intimnost i iskrenost kada ste goli. Ne samo da ste fizički izloženi, već ga iz nekog razloga prate i srce i mozak - dodala je ona.

Takođe, kako kaže Amanda, puno je pomoglo ispijanje vina i šampanjca. Međutim, ono što je pošlo naopako je to što je shvatila da ne želi da kuva gola - samo joj je to bilo čudno.

seks
foto: Shutterstock

Iako je njenom dečku bilo dobro da je gleda kako kuva golu, ona je to odbila jer, kaže, neke stvari treba držati odvojeno. Posezanje za posuđem i saginjanje da proverite temperaturu u rerni - to je malo previše za golotinju, objasnila je ona. Jednostavno nije mogla.

Amanda je, kaže, prilično samosvesna prema svom telu, i iako je bilo trenutaka kada se pokrila čaršavom, uglavnom je bila opuštena. Ona to pripisuje tome što ima partnera koji voli njene obline i nesavršenosti, tako da ima sreće u tom pogledu, ali od nje je dolazilo mnogo snage i bila je veoma ponosna na to. U nekom trenutku su morali da se obuku i izađu i suoče se sa svetom...

Iskreno misli da je ovo njihov odnos podiglo na novi nivo. Prilično je sigurna da je to ono što je veza između dvoje odraslih - golotinja, seks, vino, šampanjac, sir i filmski maraton u pozadini, prenosi YourTango.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:39

SKANDAL! NAŠIM FUDBALERIMA NAMEŠTAJU SEKS AFERE Pauča: Boli me što smo takav narod koji PLJUJE svoje najveće sportiste SRAMOTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track