OVO ĆE SVAKA ŽENA ŽELETI DA PROBA! Trik za PRANJE PROZORA kojim ćete sebi MNOGO OLAKŠATI ŽIVOT i bićete ODUŠEVLJENE rezultatom!
Foto: TikTok/mama_bezekrana

Trik

OVO ĆE SVAKA ŽENA ŽELETI DA PROBA! Trik za PRANJE PROZORA kojim ćete sebi MNOGO OLAKŠATI ŽIVOT i bićete ODUŠEVLJENE rezultatom!

Žena -

Kada dođu na red sređivanje i brisanje, stavka koju pretežno većina izbegava, jeste brisanje prozora. Uglavnom muku mučimo kako da ih obrišemo ali da nakon toga ne ostanu tragovi koji će se poznavati, jer onda izgledaju još više "musavo", kao da ih nismo ni brisali.

Jedna korisnica TikToka podelila je na svom nalogu video kako ona to radi. Kako navodi, ovaj trik bi svaka od nas trebala da proba, jer ne mora mnogo da se glanca staklo, što će mnogima olakšati ovaj posao.

Kao sredstvo kojim ona briše prozor koristi sredstvo za brisanje šoferšajbne. U prethodno praznu flašu za prskanje sipa ovu tečnost, zatim naprska staklo i obriše ga ubrusom.

Ako probate ovaj trik i budete zadovoljni njegovim rezultatom, možda vam brisanje staklenih površina ubuduće neće teško pasti.

Šta vi mislite o ovom triku i hoćete li ga isprobati?

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:48

Džeparenje veliki problem u Beogradu, ovo su trikovi kako ga možete izbeći

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track