VRELA MAMA NAPRAVILA HAOS I UPLAŠILA MOMKE: Ako neko hoće da izađe sa NJENOM ĆERKOM mora da ispoštuje ova 4 NEVEROVATNA PRAVILA!
Foto: Printscreen

SVI SU U ŠOKU

VRELA MAMA NAPRAVILA HAOS I UPLAŠILA MOMKE: Ako neko hoće da izađe sa NJENOM ĆERKOM mora da ispoštuje ova 4 NEVEROVATNA PRAVILA!

Žena -

Ket Zoi Klark (36), mlada mama koja živi u Kvinslendu, Australiji, a koja je postala poznata širom sveta po tome što je na svoj rođendan, a kada joj je bilo svega 17 godina, rodila prvu ćerku Latišu, od koje praktično ne izgleda ni dan starija. Mama 19-godišnje devojke sada je navela je nekoliko šokantnih pravila koja momci moraju da poštuju ukoliko žele da se zabavljaju sa njenom "devojčicom".

mama
foto: Printscreen

Ket je rodila prvu ćerku Latišu na svoj 17. rođendan, a osam godina kasnije dobila je još jednu ćerku Deju. Kako je Latiša sada već velika, počela je da izlazi sa momcima, ali ovo ne prolazi onako kako se devojka nadala. Mama Ket je uspostavila četiri pravila, zbog kojih će većina momaka verovatno dići ruke od Latiše i pre prvog sastanka...

A evo o kojim je to pravilima reč i zašto su ona toliko "skandalozna"...

  1. Prvo, momak je dužan da čestita rođendan ne samo devojci, već i njenoj mami, kao i da obema kupi poklon.
  2. Drugo, Latiši je zabranjeno da prenoći kod momka u prvih šest meseci veze.
  3. Treće, ćerkin partner mora da ima veselu porodicu sa kojom će mami biti prijatno da provodi praznike (ako veza postane ozbiljnija).
  4. I konačno četvrto, momak mora da plati da bi izveo Latišu na prvi sastanak.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

01:21

MAMA, DA LI JE TATA MRTAV? Milena otkrila šta joj je Bogdan(7) rekao nakon smrti oca Olivera Ivanovića OSTAĆETE BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track