OTICANJE NOGU I LOŠA CIRKULACIJA: Evo kako da jednostavno rešite ovaj problem!
Foto: Profimedia / CaptureIt / Alamy /

OTICANJE NOGU I LOŠA CIRKULACIJA: Evo kako da jednostavno rešite ovaj problem!

Žena -

Noge ne otiču samo tokom leta zbog vrućine, već se to dešava i zbog dugog sedenja, stajanja, hodanja i loše cirkulacije. Bilo gde da se nalazite, rešenje postoji - pogledajte OVDE!

čarapa za cirkulaciju
foto: Promo

Ova specijalna čarapa efikasno otklanja neprijatnosti u člancima i ublažava ili u potpunosti eliminišu otok. Izrađena je od specijalnog materijala i izuzetno je prijatna za nošenje. S obzirom da ima otvorene prste i petu, sa njom vam neće biti suviše toplo, a kompresija koju vrši na članak doprineće da nemate osećaj težine u nogama.

Copper comfort čarapa za članak eliminiše bolove u mišićima i povećavaju njihovu pokretljivost. Možete je koristiti kada problemi sa člancima već postoje, ali i preventivno.

čarapa za cirkulaciju
foto: Promo

Čarapa se vrlo jednostavno navlači i skida, ali i lako održava. Dovoljno je oprati je ručno u mlakoj vodi sa malo praška za veš, osušiti na vazduhu i ponovo je spremna za nošenje. U pakovanju dolazi 1 čarapa sa otvorenom petom.

Rešite se što pre otoka i bolova u članku! Iskoristite ovu sjajnu AKCIJU i poručite OVDE čarapu za cirkulaciju ili pozivom na broj 011/6 888 999 po ceni od 650 rsd.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track