OSEĆAJ JE BIO GROZAN, JEDNA STVAR NAJVIŠE BOLI: Evo šta je Momčilu Otaševiću NEDOSTAJALO U BRAKU! Ovako je govorio o porodici
Foto: Ana Paunković

STAVILI TAČKU NA BRAK

OSEĆAJ JE BIO GROZAN, JEDNA STVAR NAJVIŠE BOLI: Evo šta je Momčilu Otaševiću NEDOSTAJALO U BRAKU! Ovako je govorio o porodici

Pop kultura -

Mesecima unazad spekulisalo se o razvodu glumačkog para Momčila Otaševića i Jelene Perčin, a glumica je juče i potvrdila da se rastaje od devet godina mlađeg kolege, s kojim ima dvoje dece.

Iako su zbog posla često bili razdvojeni, Momčilo i Jelena su se trudili da u javnosti održe sliku skladnog braka, a glumac je često govorio o tome kako funkcionišu usled svih obaveza i razdvojenosti.

On je pre nekoliko meseci za „InMagazin“ progovorio o manjku vremena koji je tada imao za druženje s decom i suprugom.

Momčilo Otašević
foto: Ana Paunković

– Sada već i Maša, moja ćerka, uveliko priča. Kada krenem na posao, ona kaže: "A nemoj danas na posao, tata. Treba manje da odlaziš na posao" ili kada te zagrli oko noge, osećaj je grozan, ali s druge strane, znaš da ćeš svojoj deci priuštiti sve – rekao je tada Otašević, te dodao:

– Nađe se vremena za odmor i koliko god sam umoran, uživam u njihovoj sreći, tako da mi nije teško da se podignem se ujutru i odem na vrhunsku plažu na kojoj nema nikoga. Sve je podređeno deci i počneš da razmišljaš na taj način - gde ćeš, šta ćeš, kako ćeš. Kako njima ispuniti vreme i šta će oni da rade.

Ranije je i Jelena za Jutarnji list progovorila o usklađivanju obaveza.

– Potrebno je puno žrtve i organizacijskih sposobnosti da bi se uskladilo troje dece i karijera. Najvažnije je znati svoje prioritete i da se ne može u svakom trenutku sve. Deca rastu i neću im uvek biti toliko potrebna, ali sad me zaista trebaju i želim da budem tu za njih. Naravno, onda moraš i nečega da se odrekneš, ali sam sigurna da ću se vratiti na set čim za to dođe vreme – izjavila je svojevremeno glumica, prenosi Story.hr

Podsetimo, Jelena Perčin je za hrvatsku Gloriju priznala da joj je veoma teško zbog razvoda.

- Kako sam? Uh, teško pitanje. Teško je. Glupo mi je da lažem. Rastajemo se. Uvek sam se trudila da ne pričam o svojoj intimi, nisam pričala ni o venčanju, pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna zbog dece - navela je tada glumica, koja je od supruga od koga se rastaje starija devet godina.

Jelena je dalje otkrila da ima bezuslovnu podršku od svojih prijatelja, te da su svi iz njenog okruženja znali da odluku o razvodu nije slučajno donela.

Momčilo Otašević je rođen u Cetinju. Glumio je u ostvarenjima "Budva na pjenu od mora", "Kud puklo da puklo", "Komšije" i drugim. Jelena Perčin je iz Dubrovnika, a publika je zna po ulozi u seriji "Zabranjena ljubav".

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:05

Momčilo Otašević: Emotivan sam, al’ se najčešće rasplačem zbog alergije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track