POSLE SKANDALA SA PEDOFILIJOM, MODNI BREND OPET NA METI NAPADA! Izbacili novi modni aksesoar: Traže 20.000 dinara za OVO!
Foto: Printscreen/Youtube/ET

Da li je moguće?

POSLE SKANDALA SA PEDOFILIJOM, MODNI BREND OPET NA METI NAPADA! Izbacili novi modni aksesoar: Traže 20.000 dinara za OVO!

Žena -

Brend Balensiaga mesecima unazad izaziva neverovatno oštre komentare na račun svojih modnih dodataka. Pre izvesnog vremena njihove torbe koje izgledaju kao kese sa đubre mnoge su iznervirale, a sada su izbacili novi aksesoar koji je izazvao još veću buru.

balensijaga, kesa za smeće, balensijaga kesa za smeće
foto: Printscreen/Instagram

Ovaj put su napravili minđuše, koje su u stvari pertle, a koje koštaju 195 dolara, odnosno oko 21.000 dinara.

Balenciaga tvrdi da su njihove “crne mašnaste minđuše napravljene od pertli, naglašavajući sposobnost kreativnog direktora Demna Gvasalije da ugradi svakodnevne predmete u kolekcije nakita kuće“, a ovaj opis strani mediji su ocenili kao smešan.

Mnogi korisnici su se zapitali šta je sledeće što će popularni bend, koji se nedavno našao u sred skandala zbog seksualizacije dece, izmisliti. Neki korisnici su imali vrlo kreativne ideje poput prstena u obliku matice.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:25

ŽESTOK OKRŠAJ U PROGRAMU UŽIVO! Antonijević: Biti gej je moda i Evroprajd je preterana seksualnost! Azdejković: KO ŠIŠA VEĆINU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track