KAKO DA OTKRIJETE PREVARU?! Jana otkriva najefikasnije načine: Ova tri TRIKA olakšaće vam da dođete do odgovora! Budite PAŽLJIVI!
Foto: Profimedia

OVO SU TRI NAJBOLJA NAČINA

KAKO DA OTKRIJETE PREVARU?! Jana otkriva najefikasnije načine: Ova tri TRIKA olakšaće vam da dođete do odgovora! Budite PAŽLJIVI!

Žena -

Blogerka Jana Hoking, iz Australije, koja piše o intimnim odnosima često deli savete po pitanju muško-ženskih odnosa, a ovoga puta je otkrila nekoliko trikova koji vam mogu pomoći da otkrijete precaru.

Ona smatra da su danas afere sve češća pojava i da koliko god mislimo da poznajemo neku osobu jednostavno ne možemo da isključimo mogućnost da nas ta osoba vara. Kako kaže Jana, najlakše je saznati za prevaru omoću mobilnog telefona vašeg partnera, ali je jako važno da se prvo zapitate da li zaista želite da čeprkate po mobilnom telefonu vašeg partnera.

Jana Hoking
foto: Printscreen

- Afere gotovo postaju norma, barem u Sidneju nakon zatvaranja tokom pandemije korona virusa - rekla je ona i odlučila da javno otkrije nekoliko ne tako uobičajenih načina otkrivanja prevare.

Obratite pažnju na imena

Pa pre svega, obratite pažnju na poruke od strane istog pola. Opšte je poznato da većina ljudi svoje ljubavnike "krije" pod drugim imenom.

Proverite podatke

Aplikacija "Vocap" se nekako najviše koristi za razmenu poruka, smatra Jana i dodaje da bi tu trebalo da proverite "promet podataka" koji se nalazi u podešavanjima. Upravo tu se nalaze podaci s kojim ljudima se vaš partner najviše dopisuje, ali i razmenjuje fotografie.

Jana Hoking
foto: Printscreen

I fotografije

- Proverite njihove galerije sa fotografijama na telefonu. Postoji šansa da nisu onemogućili funkciju automatskog čuvanja medija na Vocapu što znači da bi sve potencijalne neprimerene slike i snimke koje su slali takođe mogle biti automatski sačuvane na njihovom telefonu - rekla je Jana i takođe upozorila na jednu važnu stvar:

- I ukoliko se odvažite da pogledate u partnerov telefon, važno je da drugima ne delite kompromitujuće i gole fotografije i snimke na koje potencijalno naiđete, jer se to smatra osvetničkom pronografijom koja se u mnogim zemljama vodi kao krivično delo.

Jana Hoking
foto: Printscreen

Za kraj, Jana je rekla da se pre svega zapitate da li zaista želite da se odlučite na ovaj potez gledanja partnerovog telefona, jer to i te kako može da ostavi neizbrisiv trag na vas.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

09:08

PREVARA VEKA! SAVIĆ OTKRIO KAKO SU MU ČESI PODMETNULI I SVE TO PREKO AMBASADE: Sve same laži, radite 12 sati i spavate sa njih 16

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track