STALA SAM NA VAGU U KUPATILU SVOG NOVOG DEČKA I DOŽIVELA BLAM ŽIVOTA: Da sam znala da će se to desiti, NIKAD se ne bih usudila
Foto: TikTok/ashleyyynicoleee95, Shutterstock, Ilustracija

NIJE IMALA POJMA

STALA SAM NA VAGU U KUPATILU SVOG NOVOG DEČKA I DOŽIVELA BLAM ŽIVOTA: Da sam znala da će se to desiti, NIKAD se ne bih usudila

Žena -

Koristila sam vagu u njegovoj kući, ali moja težina je ubrzo postala obaveštenje na njegovom telefonu, šokirana je devojka koja je samo htela diskretno da se izvaga kod dečka.

Znatiželja je ubila raspoloženje na sastanku kad se Ešli zatekla u kući momka s kojim se tada viđala i otišla do kupatila. Nakon što je obavila svoj posao i osvežila se, ugledala je vagu.

Zaintrigirana, Ešli je odlučila da proveri svoju telesnu težinu, ali nije shvatila da se radi o malo naprednijoj vagi od standardnog uređaja.

Iako je mislila da će taj njen čin biti potpuno diskretan, dočekao ju je veliki šok nakon što rezultat ipak nije bio tako privatan.

@ashleyyynicoleee95 Let’s just say I have never felt the random urge to step on every scale I come across ever again #fyp#horrifying#fy #bffr ♬ original sound - Yasssssss ?

- Kako sam se osećala kad sam išla u kupatilo u kući tog tipa i videla vagu, izvagala se i poslala obaveštenje na njegov telefon... Recimo samo da nikada više nisam osetila nasumični poriv da stanem na svaku vagu na koju naiđem - opisala je na TikToku neprijatnu situaciju.

Ispostavilo se da ona nije jedina koja je doživela ovo iskustvo, jer su mnoge druge žene prijavile neprijatne trenutke u kući partnera.

- Samo bih otišla - rekla je jedna.

- O, bože, isto, samo što sam to učinila više puta, a da nisam bila svesna, a treći put kad sam to učinila, zapitala sam se zašto se stalno vagam - prisetila se druga.

- Razmišljao bih o ovome barem jednom dnevno do kraja života - komentarisali su.

- Nikada nemojte koristiti vagu koju ne posedujete - poručili su.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:59

LEPO JE ON ZAMISLIO: Muškarac postavio uslove koje devojka mora da ispunjava i to na aplikaciji za upoznavanje! Odmah ga ISMEJALI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja