PAR POSLE 22 GODINE REŠIO DA ZAČINI BRAK! Zaljubili se u udovicu i sada žive ZAJEDNO kao TROJKA: Deo porodice je PROTIV toga!
Foto: Printscreen/Instagram

ljubav ne zna za granice

PAR POSLE 22 GODINE REŠIO DA ZAČINI BRAK! Zaljubili se u udovicu i sada žive ZAJEDNO kao TROJKA: Deo porodice je PROTIV toga!

Žena -

Bračni par Salina i Trej zaljubili su se u udovicu Rut, koja je sad s njima u srećnoj vezi. Kako kažu, ne smeta im što drugi misle o njima, a deca ih podržavaju.

trojka, Trej, Salina, Rut
foto: Printscreen/Instagram

- Trojka je nastala vrlo prirodno. Svi imamo puno toga zajedničkog i stalno se smejemo, uživamo u poliamoriji - Ispričao je Trej.

Par je Rut upoznao preko zajedničkih prijatelja u fan klubu jednom muzičara, a spojili su se nakon što su žene otkrile da su biseksuale. Naime, trojka je trenutno u vezi na daljinu, ali ubrzo će se svo troje useliti zajedno.

- Vrlo rano smo odlučili da ne želimo predugo da držimo sve u tajnosti. Ne bi bilo pošteno prema Rut da je to tajna i da ne može da govori otvoreno o svom životu. Ljubav je ljubav - objasnili su.

Rut je izgubila partnera Džoa 2020., a u novoj vezi često ga se sećaju i razgovaraju o njemu kako bi uspomena na njega živela.

Inače, Trej i Salina su u srećnom braku već 22 godine.

trojka, Trej, Salina, Rut
foto: Printscreen/Instagram

- Deca su nas lako prihvatila jer je njihova generacija otvorena za drugačije stvari, dok je stariji deo porodice protiv toga i ne razumeju nas - ispričali su ljubavnici, pa objasnili da je život prekratak da se zamaraju tuđim mišljenjima.

Kako kažu, ovakva struktura veze zahteva puno komunikacije, a ljubomora je takođe prirodni deo.

- Ako se neko oseća čudno, svi razgovaramo i kažemo šta nas muči. Bilo da se radi samo o tome da neko ima zastrašujuću emociju ili da vaši drugi partneri potvrde vaše osećaje i/ili smire vaše strahove. Neverovatno je imati još dva partnera na koje se možeš osloniti. Smatramo da smo porodica i tako se i odnosimo jedni prema drugima.

trojka, Trej, Salina, Rut
foto: Printscreen/Instagram

Neke poliamorne zajednice imaju set pravila kako bi dobro funkcionisali, ali Rut, Salina i Trej smatraju da nema tačnog recepta kako da trojka uspe. Za sad smatraju da su svima potrebe zadovoljene i da funkcionišu idealno.

Trojka ima i svoj Instagram profil gde dele trenutke iz svakodnevnog života s pratiocima.

(Kurir.rs/Daily Star)

Bonus video:

03:39

OVA ŽENA JE UČINILA NEMOGUĆE! Na neverovatno lak način se izborila sa TEŠKOM EMOTIVNOM KRIZOM Uradila nešto što NIKO NIJE OČEKIVAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track