DAĆE 9.000 EVRA DA PONOVO IZGUBI NEVINOST! Vrela Brazilka je prelepa i ide na operaciju vagine: Prvi put sam bila PREVARENA!
Foto: Jam PressJam Press/@juju.brazil / SplashNews.com / Splash / Profimedia

izgleda kao kajli džener

DAĆE 9.000 EVRA DA PONOVO IZGUBI NEVINOST! Vrela Brazilka je prelepa i ide na operaciju vagine: Prvi put sam bila PREVARENA!

Žena -

Brazilka Džulija Medeiros (22) očarala je fanove svojim izgledom jer ih neverovatno podseća na slavnu starletu Kajli Džener. Izgleda veoma atraktivno i često objavljuje provokativne fotografije, a sada je uspela da iznenadi svoje fanove operacijom kojoj je predstoji.

Medeiros sanja o novoj prilici da izgubi nevinost, pa je odlučila da hirurški rekonstruiše himen.

Džulija Medeiros
foto: Jam PressJam Press/@juju.brazil / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Imala sam 17 godina kada sam izgubila nevinost od 30-godišnjaka. Želim da to ponovo proživim - rekla je influenserka za Dejli star i dodala da je prvi put bila veoma razočarana.

- Kao i mnoge devojke, bila sam prevarena. Mislila sam da se volimo, pričao mi je o braku i deci, ali sve je to bila laž. Oduvek sam želela da to bude romantičan trenutak kao iz bajke, pa sam odlučila da odem na operaciju - kaže ona.

Džulija Medeiros
foto: Jam PressJam Press/@juju.brazil / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Džulija MedeirosDžulija je otkrila prijateljima da ide na operaciju, pa je zaradila novi nadimak, 'devica iz Majamija'. Operaciju će platiti nešto više od devet hiljada evra, a kaže da je sada punoletna i muškarci je ne mogu lako prevariti. Kako kaže, ima jak libido jer je prestala da svakodnevno nosi gaćice koje su je sputavale:

- Nisam ih nosila dve godine i osećam se odlično - zaključila je ona.

Influenserku na Instagramu prati 107.000 pratilaca, koji svakodnevno pišu komplimente ispod njenih slika i traže od nje da im odgovori na privatne poruke.

- Ne znaš šta mi radiš - samo je jedan od komentara pomahnitalih fanova.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:39

SKANDAL! NAŠIM FUDBALERIMA NAMEŠTAJU SEKS AFERE Pauča: Boli me što smo takav narod koji PLJUJE svoje najveće sportiste SRAMOTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track