TAJNI ZNACI SVINGERA! Ako ne želite da vas GREŠKOM vide kao svoje nemojte da nosite OVO: Svi će misliti da uživate u tome!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

Tajni znaci svingera

TAJNI ZNACI SVINGERA! Ako ne želite da vas GREŠKOM vide kao svoje nemojte da nosite OVO: Svi će misliti da uživate u tome!

Žena -

Pošto je svingeraj još uvek tabu tema i izaziva negodovanje kod komšija, ljudi koji na ovaj način zadovoljavaju svoje seksualne potrebe smislili su način da se prepoznaju i lakše stupe u kontakt.

Ananas je najpoznatiji znak svingera, ali zašto ananas?

Navodno je predstavljao šarmantno gostoprimstvo i entuzijastičan doček kroz vekove. Kada svingeri drže ananas na terasi ili poštanskom sandučetu, to implicira da je svingerska zabava u toku. Ako je ananas naopako, to otkriva osobu koja traži svingersku zabavu. Takvi mogu biti na odeći, šeširima, torbicama, nakitu itd.

Nedavno smo pisali o bračnom paru koji je mislio da je slatko nositi kupaće kostime sa temom ananasa na odmoru. Nisu bili svesni da je to znak prepoznavanja svingera, pa su se iznenadili što su svi bili tako fini prema njima.

Osim ananasa, i popularna pampas trava je tajni simbol svingera. Zvanični naziv ove biljke je Cortaderia selloana, a teorija je da ako neko ima pampas u svojoj bašti, to pokazuje da ceni alternativni način života. 'Svinging' u prevodu sa engleskog znači - ljuljanje, a pampas je poznat po svojim metlama koje se nežno njišu na povetarcu, možda je i to karika.

Poseban znak svingera je simbol ljuljaške

Ovaj simbol se često nalazi na crnom prstenu koji nose kao znak prepoznavanja, ali i na drugim predmetima.

- Mnogi parovi nose crni prsten kako bi potajno implicirali da vole da se ljuljaju - kaže Kuper Beket, voditelj podkasta 'Život na svingsetu' i savetuje kako da se nosi takav prsten.

- Crni prsten se nosi na desnoj ruci u slučaju da ste napolju i otvoreni za susret sa drugim svingerima. U slučaju da vam priđe neko ko nosi tamni prsten na desnoj ruci, počnite da mu pričate ovako: „Vidim da nosiš crni prsten na desnoj ruci. Možda smo članovi istog kluba' - kaže Beket.

Neki čak tetoviraju simbol ljuljaške na vidljivom delu tela kako bi što lakše privukli istomišljenike, nose ga kao privezak na lančiću, kao detalj na kačketu, majici.

Postoji nekoliko drugih teorija o tome kako se svingeri prepoznaju. Po svemu sudeći, vole da ukrašavaju baštu belim kamenjem, dok u prednji deo bašte znaju da stave roze i ljubičaste detalje. Pojedinci na ulazna vrata postavljaju dodatak za kucanje u obliku ananasa. Neki čak povezuju baštenske patuljke sa simbolizmom svingera. A hidromasažne kade u bašti takođe se smatraju tipičnim svingerskim mentalitetom, iako takvo verovanje mnogi smatraju ludim.

- Najveća zabluda je da su hidromasažne kade rezervisane samo za svingere, liberalne fudbalere Premijer lige ili upečatljive tipove koji žive u Eseksu. Istini za volju, svi ih kupuju - rekao je Ros Filipson, šef prodaje u 'Hot Tubs Superstore' u Blekpulu u Velikoj Britaniji, a prenosi nipost.com.

Još nekoliko znakova:

  • Žena nosi nanogicu na desnoj nozi.
  • Žena nosi nanogicu na levoj nozi.
  • Muškarac ili žena sa crvenim šeširom.
  • Nositi prsten na palcu.
  • Nositi prsten na nožnom prstu.
  • Prenošenje burme na desnu ruku.
  • Yin-yang tetovaža.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

04:39

SKANDAL! NAŠIM FUDBALERIMA NAMEŠTAJU SEKS AFERE Pauča: Boli me što smo takav narod koji PLJUJE svoje najveće sportiste SRAMOTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track