ZAROBLJENA U TELU DEVOJČICE OD 8 GODINA, A IMA 23: Dečka koji se viđa sa njom ŽESTOKO napadaju i kažu da je JEZIVI ČUDAK! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

trpi kritike

ZAROBLJENA U TELU DEVOJČICE OD 8 GODINA, A IMA 23: Dečka koji se viđa sa njom ŽESTOKO napadaju i kažu da je JEZIVI ČUDAK! (VIDEO)

Žena -

Šona Rej Lesik (23) visoka je otprilike jedan metar. Nakon što se dugo "borila" da pronađe ljubav zbog svog invaliditeta, otišla je napokon na sastanak sa muškarcem kog su sada napali da je "jeziv".

Šona Rej
foto: Printscreen/Youtube/TLC

Muškarac koji se viđa sa Šonom, koja je "zarobljena u telu osmogodišnjakinje", žestoko se obrušio na kritičare nakon što su ga nazvali "jezivim i čudakom".

Den Svajgart, iz Velsa se sreo sa Šonom koja je iz SAD-a, i uprkos tome što ga je rijaliti zvezda iz emisije "Ja sam Šona Rej" privukla svojom "ličnošću", mnogi su ga optužili zamerajući mu da ga je privukao njen dečji izgled.

Uzrujan zbog okrutnih optužbi, Den je na društvenim mrežama objasnio kako je Šona jedna neverovatna žena. Zbog raka na mozgu s kojim se borila kao dete, porasla je samo 1.16 metara i ima 23 kilograma.

- Vrlo je važno da je Šona neverovatna 23-godišnja žena s invaliditetom - rekao je na društvenim mrežama.

Ona je neverovatna, inspirativna 23-godišnja žena koja je "slučajno" malo niska, rekao je Den.

Šona koja se bori da pronađe ljubav, zapela je za oko Denu nakon što je emitovana prva epizoda rijalitija. Rekao je da je bio inspirisan njenom emocionalnom snagom i nastavio je da joj šalje cveće sa čestitkama.

Stvari između njih počele su da se razvijaju kada su nastavili da šalju poruke na društvenim mrežama što je na kraju rezultiralo njegovim odlaskom u Long Ajlend, u Njujork.

Šona Rej
foto: Printscreen/Youtube/TLC

Par je pristao da izađe na brojne sastanke koji su snimljeni kako bi bili prikazani u emisiji koja se fokusira na njen život.

Spreman na "mržnju" zbog odluke da izlazi s njom, Den je uputio niz kritika onima koji im upućuju ponižavajuće primedbe i poručio da su "dehumanizirajuće" prema rijaliti zvezdi.

- Ona je ljudsko biće. Ona zaslužuje da ima veze i odnose sa kim god želi. I mislim da neki nisu dovoljno emocionalno zreli da shvate da možete imati duboku vezu temeljenu na ličnosti, a ne samo na izgledu - podsetio je sve one koji su zlobni.

Mnogi ne odustaju i nazivaju Dena "jezivim" i "čudnim" tipom.

- Ne znam..., ali još uvek mislim da je jeziv - kaže jedan.

- Bilo bi potpuno drugačije da su se upoznali slučajno u stvarnom životu i da je zavoleo zbog njenog karaktera i da je na neki način zaobišao njen dečji izgled - dodaje drugi.

- Uprkos tome koliko je zgodna mlada žena, ipak izgleda kao dete - komentarisali su.

Šona je delovala uzbuđeno kada je shvatila koliko su ona i Den "slični" tokom emisije, posebno zbog njegovog interesa za putovanja. Potencijalni ljubavnici posetili su neke destinacije zajedno sa Šoninom 18-godišnjom polusestrom Rejli.

Nakon što su upoznali Peti i Marka Šraknela, njenu mamu i očuha, kada je par posetio šonin dom, roditelji nisu mogli da odole da ne prokomentarišu Dena i njegove namere.

Šona Rej
foto: Printscreen/Youtube/TLC

- Mislim da bi Den stvarno dobro odgovarao Šoni jer je vrlo pametan i pustolovan - rekao je njen očuh tom prilikom. Šona je pametna, ali ne baš pustolovna, prema njihovim rečima, zato su pomislili da bi mogao da je izvuče iz njene zone udobnosti, ali je ipak učiniti sigurnom.

Šona je rekla da je sigurna da će ponovno videti Dena, piše Daily Star.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:08

OVO ĆE VAS NAJEŽITI! Slavica Skvajer ŠOKIRALA, muž je prevario, a ona im učinila: Bivši suprug i njegova žena rade u mojoj firmi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track