UPOZNAO DEVOJKU SVOJIH SNOVA, A ONA MU PRIREDILA PAKAO! Umesto broja dala mu OVO i šokirala svet: Niko ne vredi toliko! (FOTO)
Foto: Profimedia

NAPALI SU GA

UPOZNAO DEVOJKU SVOJIH SNOVA, A ONA MU PRIREDILA PAKAO! Umesto broja dala mu OVO i šokirala svet: Niko ne vredi toliko! (FOTO)

Žena -

Devojka po imenu Džeki, koja se veoma dopala anonimnom momku (22) rešila je da mu da svoj broj, ali ga je napisala u obliku zagonetke koju on prvo mora da reši da bi mogao da je kontaktira.

Čovek sa nadimkom @HenpeckedHal, dečkov rođak, objavio je njihovu prepisku na Tviteru.

broj telefona
foto: Twitter

- Čoveče, sinoć sam upoznao devojku iz snova - oduševljeno mu je napisao rođak, a čovek ga je pitao da li je dobio njen broj.

- Jesam, bar najveći deo - rekao je rođak i objasnio da nedostaju neki brojevi. Na fotografiji se vidi da je Džeki napisala '512-3*1-2*04', a kao dodatnu poruku uz zvezdu devojka je napisala 'Veruj mi, vredim'.

Hal je postavio i fotografiju papira sa svim mogućim rešenjima, sa dodatim brojevima koji nedostaju. Na papiru se može videti mnogo ispisanih redova i neuspešnih pokušaja. Objava je ubrzo postala viralna i pobrala veliki broj komentara.

broj telefona
foto: Twitter

- Sa 22 godine niko ne vredi - napisao je jedan od komentatora, a drugi dodao: - Deluje kao veoma naporna osoba, zašto bi to radila - napisali su mu. Neke je objava zaintrigirala, pa su tražili nastavak priče.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:12

GLOSSY LIČNO - CORONA I RIMSKI: Popularni reperi otkrivaju potpuno NEPOZNATE detalje o sebi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track