DEVOJKE PODIGLE TEMPERATURU! One rade na FARMI i ekstremno su ZGODNE: Kad ih vide muškarci GUBE DAH, a srce ima ZALUPA KAO LUDO!
Foto: Printscreen/Tik Tok

Djevojke podigle temperaturu:

DEVOJKE PODIGLE TEMPERATURU! One rade na FARMI i ekstremno su ZGODNE: Kad ih vide muškarci GUBE DAH, a srce ima ZALUPA KAO LUDO!

Žena -

Haštag #farmtok postaje sve popularniji na TikToku, zahvaljujući atraktivnim ženama koje pokazuju kakav je njihov život na farmi. Ovaj trend obiluje atraktivnim ženama koje su podelile zanimljive kadrove da pokažu svoju svakodnevicu na farmi.

Devojka sa farme 1

Ela Burnet iz Češira u Engleskoj često objavljuje na TikTok-u video snimke na kojima radi na farmi u provokativnoj odeći. A kada momci vide video zapise mlekarice Ele, obasipaju je komplimentima i pozivaju je da na sastanke.

Jedan muškarac je otišao toliko daleko da je Elu nazvao "najsposobnijom farmerkom koju je ikada video", dok je drugi tvrdio da ga je video izludeo. Jedan momak ju je čak pozvala da se provoza traktorom nakon što ga je oduševio video.

Devojka sa farme 2

Muškarci su molili super zgodnu devojku sa farme da se "skrasi" sa njima nakon što je objavila snimak na kojem pleše u belim kaubojskim čizmama i teksas šortsama.

Jalin svaki dan dobija poruke od muškaraca koji bi putovali kilometrima da je upoznaju, ali ona se ne osvrće i nastavlja da deli zanimljive snimke sa farme

Devojka sa farme 3

Ema Kler je među 0,01% najboljih zarađivača OnlyFans-a, ali nikada ne otkriva svoje lice ni na jednoj fotografiji ili video snimku. Misterija njenog identiteta zaintrigirala je njene sledbenike. Ne pokazujući lice pred kamerama, otkrila je da je zaradila 8,5 miliona dolara i iskoristila zaradu da kupi celu farmu sa samo 27 godina.

U jednom video snimku, Ema drsko pita obožavaoce da li ih zanima šta ona nosi ispod svog crop topa, na šta im pokazuje plavi grudnjak. „Vruća devojka sa farme“ je uznemirila svoje fanove kada je objavila svoju lovačku odeću na TikTok-u.

Devojka sa farme 4

Stef, koja se na društvenim mrežama zove Bikini Huntress, voli prirodu i lov. Plavokosa lepotica dobila je ime camo Barbie zahvaljujući opremi koju nosi, a sastoji se od maskirnih odela i planinarskih čizama.

(Kurir.rs/net.hr)

Bonus video:

00:30

SEKI STIGLE KOKOŠKE! Pevačica namontirala kućicu za petla, koke i piliće! FARMA U PAZOVI KOMPLETNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track