PRIMETILA DA JOJ JE MUŠKARAC SIPAO NEŠTO U PIĆE, PA ZAMENILA ČAŠE: Posle par minuta našla sam ga BEZ SVESTI! Šok ispovest devojke
Foto: Printscreen Instagram

DOBRO SE DOSETILA

PRIMETILA DA JOJ JE MUŠKARAC SIPAO NEŠTO U PIĆE, PA ZAMENILA ČAŠE: Posle par minuta našla sam ga BEZ SVESTI! Šok ispovest devojke

Žena -

"Droga za silovanje" je postala naširoko rasprostranjena, a ispovest jedne devojke koja je mogla da bude žrtva ovog narkotika, obišla je svet.

Mlada Britanka Lili Pouls je naime u jednom izlasku primetila muškarca koji uporno pokušava da dođe do njenog pića, a kada mu je to uspelo, ubacio je nešto u čašu iz koje je pila.

S obzirom na to da je primetila da se muškarac čudno ponaša, Lili ga je pažljivo posmatrala i uspela da ga uhvati u tom činu, ali nije odmah reagovala. Dok on nije gledao, zamenila je njihove čaše kako bi spasila sebe i videla šta će se njemu dogoditi.

Posle ga je pronašla u lokvi izvan kluba kako leži bez svesti, prenosi Daily Mail.

"Pokušao je da mi uzme piće dva puta sinoć, a kasnije mi je ubacio nešto unutra. Zamenila sam naše čaše kada je otišao na toalet i pronašla ga u lokvi kako leži ispred kluba. Hvala ti, ko god bio, draže mi je da si ti tako ležao nego ja", napisala je Lili na Tviteru i izazvala brojne reakcije.

Neki joj nisu poverovali i optužili su je da je sve izmislila, a drugi su stali u njenu odbranu.

(Kurir.rs/ Najžena)

Bonus video:

01:37

DROGA ZA SILOVANJE STIGLA U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track