PRODAVALA SAM PLJUVAČKU I GLUMILA DA ME SILUJE DUH: Šok ispovest zvezde sajta za odrasle! Zarađuje OGROMNE PARE na BIZANOSTIMA
Foto: Instagram/thedumbledong

ŠOK ISPOVEST

PRODAVALA SAM PLJUVAČKU I GLUMILA DA ME SILUJE DUH: Šok ispovest zvezde sajta za odrasle! Zarađuje OGROMNE PARE na BIZANOSTIMA

Žena -

El Bruk, uspešan OnlyFans model, otkrila je najčudnije zahteve koje je primila, među kojima je i prodaja posudice s pljuvačkom za 200 funti, piše LadBible.

Model, ujedno i neporažena bokserka, kaže da će se s vremenom povući s pomenute platforme. Prošlog meseca nokautirala je Feit Ordvej u prvoj rundi, i to na istom događaju gde se kasnije odvila borba poznatih jutjubera KSI-a i Fejzija Tempera.

U intervjuu za The Taboo Room, Bruk iskreno govori o nekim od najčudnijih zahteva koje je dobila otkad je na OnlyFansu.

- Jednom sam prodala posudicu s pljuvačkom za otprilike 200 funti - rekla je i dodala da ne zna ko bi ili zašto bi neko uputio tako bizaran zahtev, ali shvatila je da je to sasvim normalno naspram snimka na kome je, na primer, glumila da je siluje duh.

- Da, morala sam da snimim video za klijenta, morala sam da glumim da me silovao duh - priznala je i rekla da je bilo stvarno teško jer je morala da upotrebi svu svoju maštu. Srećom, Bruk je svela čudne zahteve na minimum.

- Primam i dalje zahteve, ali više ne baš toliko često jer sam podigla cene. Postala sam pomalo lenja - priznala je. Takođe je potvrdila da na platformi zarađuje po 30 hiljada funti mesečno.

- Prvih nekoliko meseci zarađivala sam sedam hiljada mesečno - objasnila je i rekla da je za vreme studija smatrala OnlyFans zaradu "apsolutno smešnom" jer nikada tokom odrastanja nije imala puno novca.

- Nakon godinu dana sam lako zarađivala 30 hiljada mesečno, a od tada je to samo nastavilo da se povećava - dodala je.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:41

MILICA DABOVIĆ OTVORILA ONLYFANS! U Pulsu Srbije o posledicama na njeno dete: Gole slike će imati deca u školi, a to je okrutno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track