NAPAO JE BESKUĆNIK, OTKRILI JOJ TUMOR, PA JE UDARIO AUTO: Ova glumica je NAJVEĆI BAKSUZ NA SVETU, a ZBOG JEDNOG je ipak SREĆNA!
Foto: Instagram/allimclaren

I TO SVE U ROKU OD GODINU DANA

NAPAO JE BESKUĆNIK, OTKRILI JOJ TUMOR, PA JE UDARIO AUTO: Ova glumica je NAJVEĆI BAKSUZ NA SVETU, a ZBOG JEDNOG je ipak SREĆNA!

Žena -

O tridesetogodišnjoj glumici Ali Meklaren mediji pišu kao o možda najvećem baksuzu na svetu, pitaju se da li je neko bacio kletvu na nju zbog nesrećnih momenata koje je nanizala u samo jednoj godini. Međutim, Ali je možda i najsrećnija osoba na svetu – sve te životno ugrožavajuće situacije je preživela, i to s osmehom.

Alina bizarna priča počela je u oktobru 2021. godine, kada ju je napao beskućnik i udario je u lice.

Kako je ispričala u TikTok videu, tada je završila u hitnoj pomoći u zapadnom Holivudu, gde su joj lekari rekli da ima potres mozga, ali da „izgleda dobro“ i odbacili njenu zabrinutost. Međutim, mesec dana kasnije počela je da oseća bol u vilici – ispostavilo se da joj je vilica slomljena od napada.

Zubar joj je prvo rekao da će zaceliti samo od sebe. Međutim, Ali je tri meseca kasnije, kako je objasnila, imala „jače bolove nego ikada i nije mogla da jede čvrstu hranu“. Tad je tražila drugo mišljenje, a rendgenski snimak je pokazao da je prelom bio još gori.

Operacija slomljene vilice bila je neuspešna, pa je Ali morala da sačeka još dva meseca do sledeće.

„Morala sam na operaciju vilice, a moj imuni sistem je bio superslab i na kraju sam dobila infekciju i upalu pluća.“

Tokom te borbe sa upalom pluća, prenosi New York Post, ona je pala i udarila glavu, što je izazvalo traumu mozga.

Ubrzo je počela da doživljava napade povraćanja i promene raspoloženja – sa neobjašnjivim besom i konfuzijom. Lekari su otkrili da Ali ima benigni tumor na mozgu.

Od tog momenta je svaki čas bila u bolnici, a u januaru je otkrila da troši 43.000 dolara mesečno na medicinske račune.

@notallialicee Also i randomly got stuck in canada for 9 months during COVID lol #toxic #foryou #fyp #bestie ♬ original sound - Alli McLaren

Međutim, tu još nije bio kraj njenog maleroznog niza – kada je prošlog meseca išla na zračenje u lokalnu bolnicu, pregazio ju je vozač koji nije zakočio na znak stop.

Srećom, Ali je preživela, ali je zadobila prelom obe noge.

Svoju priču deli na mrežama, a neki su zaključili da joj je zapravo udarac beskućnika spasio život – jer je vodio ka otkrivanju tumora.

Ali se ne slaže.

„Iako bi to bila sjajna priča za beskućnika, jedino što je uradio je da mi je izazvao veliki stres i medicinske račune. Tajming ne ide u prilog tome da mi je taj udarac pomogao da otkrijem tumor, jer ga nije bilo kad se to desilo“, rekla je i sugerisala da je beskućnik zapravo možda čak i izazvao sve probleme koji su usledili. „Uzrok ove vrste tumora je nepoznat, ali moguće objašnjenje koje sam dobila je da bi mogao da bude rezultat traume glave, pa ga je možda čak i izazvao.“

A sigurno je izazvao mentalne i emocionalne probleme s kojima se paralelno suočavala. „Zaista sam se borila, imala sam depresiju i anksioznost. Sad mi je neprijatno na ulici da hodam blizu drugih ljudi jer ne verujem nikome“, kaže Ali.

Ipak, ostaje pozitivna, čak se i nedavno šalila na TikToku da joj se ništa loše nije dogodilo otkako ju je prošlog meseca udario automobil.

„Mislim da ostajem jaka jer znam da ne može ovako zauvek i da ću se jednog dana probuditi i više neću imati bolove“, rekla je. „Verujem da se sve dešava sa razlogom. Nadam se da ću možda jednog dana napisati knjigu o tome i nastaviti da koristim svoju platformu da pričam o svom haotičnom životu… Mi ne biramo svoje živote i šta će nam se desiti, ali biramo kako da uzmemo ono što nam se dešava i da od toga napravimo nešto lepo.“

(Kurir.rs/ Nova)

Bonus video:

02:18

BEZ TOGA NE BIH MOGLA DA FUNKCIONIŠEM! Glumica otkrila tajnu za USPEŠNU I LAGODNU vezu: Potom komentarisala svoju vitku liniju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track