DEČKO MI JE TOLIKO OBDAREN DA SE BOJIM ODNOSA S NJIM: Devojka zbog ovoga u GADNOM PROBLEMU! Evo šta savetuju stručnjaci
Foto: Profimedia

TRAŽILA SAVET

DEČKO MI JE TOLIKO OBDAREN DA SE BOJIM ODNOSA S NJIM: Devojka zbog ovoga u GADNOM PROBLEMU! Evo šta savetuju stručnjaci

Žena -

Jedna čitateljka javila se Metro-u zbog nesvakidašnjeg problema. Naime, njen dečko je prilično obdaren „dole“, te se ona boji seksa s njim jer joj nanosi bol. Uvek smišlja izgovore kako ne bi vodili ljubav ili lažno uživa u seksu. Dodaje kako se sa svojim dečkom jako dobro slaže, te da ne želi da raskine vezu zbog problema u krevetu.

Rekla je kako joj se čini da većina njenih prijatelja misli da njen problem zapravo nije problem, a za nju jeste.

Objašnjava: „Navodno bi trebalo da budem zahvalna što je moj dečko dole masivan, dok se zapravo bojim seksa jer znam da će boleti. Poznajem svog dečka godinama i njegovi prijatelji su se uvek šalili na račun njegove veličine, ali on se tome samo smeje. Iskreno govoreći, pre nego što sam izašla s njim, malo me uzbudila ideja da je dobro građen“.

seks
foto: Shutterstock

Prošlog leta prijateljstvo se pretvorilo u vezu kada ju je sadašnji dečko pozvao na piće. Jedna stvar vodila je drugoj i završili su zajedno u krevetu te prve noći. Tada je shvatila da se ljudi nisu šalili kad su govori da je velik u predelu međunožja, te je dodala:

„Znam da zvuči dramatično, ali ozbiljno govorim kad kažem da sam se prilično prestravila kad sam ga videla golog“.

Nastavlja: "Seks je bio neprijatan i morala sam da se pretvaram da uživam u njemu, a zapravo sam htela da se što pre završi. Pitala sam se da li bih nakon toga nastavila s vezom, ali jako se dobro slažemo u svakom drugom pogledu, pa se čini šteta odreći ga se jer je previše obdaren. Smišljam gomilu izgovora da prestanem sa seksom i samo se pretvaram da uživam kad vodimo ljubav. Pitam se koliko će me dugo trpeti“.

Seks
foto: Shutterstock

Stručnjaci su odlučili da joj odgovore i pomognu joj da pronađe rešenje za ovaj neobičan problem. Kažu kako je ironično da toliko muškaraca želi da ima centimetar ili dva viška, dok bi zapravo preterano obdareni muškarci mogli da im kažu da to može biti još veći problem. Kao deo problema vide u tome što je od prvog seksa, s tim dečkom, žena bila napeta, te ju je to sprečilo da se potpuno uzbudi. Kao rezultat toga, seks je bio još bolniji i stvoren je začarani krug.

Pronašli su i rešenje kako prekinuti taj začarani krug:

„Prekinite krug tako što ćete biti iskreni sa svojim dečkom i tražiti od njega da bude svesniji kako se osećate dok vodi ljubav s vama. Možda će trebati da usvoji nežniji pristup i izgradi se za energičniji seks nakon što rešite ovaj problem“.

Seks
foto: Shutterstock

Takođe, napominju kako je malo verovatno da širina može biti problem jer, kao što znamo, ženska tela su dizajnirana da dopuste bebi da prođe kroz njih. Ako je dužina problem, savetuju da isproba različite poze kako bi pronašla onu koja sprečava preduboku penetraciju i da koristi puno lubrikanta dok ne počne da se opušta i njeno telo ne preuzme kontrolu. Kažu i kako na tržištu postoje i određene seksualne igračke koje će zaustaviti potpunu penetraciju, pa bi trebalo da proveri i tu opciju.

Na kraju zaključuju: „Kao i većina seksualnih poteškoća, ovo se može rešiti ako oboje igrate svoju ulogu. Nakon što se opustite i pronađete poze koje vam odgovaraju, nastavićete da imate sjajan seksualni život o kakvom ste sanjali“.

(Kurir.rs/ Večernji.hr)

Bonus video:

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track