KAKO DA SPREČITE MAČKE DA PRAVE NERED: Jednostavan trik sa kojim ćete lakše održavati njihov prostor!
Foto: Promo

KAKO DA SPREČITE MAČKE DA PRAVE NERED: Jednostavan trik sa kojim ćete lakše održavati njihov prostor!

Žena -

Imati mačku kao ljubimca je predivna stvar! Unosi vam novu energiju i ljubav u vaš dom, ali se dešava i da vam pravi nered. Dešava se da svuda po kući raznose pesak iz posipa. Obična krpa nije dovoljna da bi se pesak tu i zadržao. Potrebno je nešto što će omogućiti da se pesak zaista očisti sa njihovih šapica. Imamo jednu super ideju šta možete da iskoristite (pogledajte OVDE.

Ono što je poželjno jeste da ispred kućice sa posipom uvek imate neku prostirku, po mogućstvu neku u koju će pesak sa šapica da upada, a ne da se sa nje raznosi. Da se pesak ne bi raznosio, potrebno je da prostirka ima rupice u koje će pesak upadati. I jako je važno da bude od takvog materijala da se na njoj ne zadržava voda, da se brzo suši, jer će u suprotnom širiti neprijatne mirise i maci se neće dopadati da gazi po vlažnoj podlozi.

Ovi zahtevi se čine kao nemogući za ispuniti, međutim postoji da se kupi prostirka koja ispunjava sve ove uslove i plus je tako mekana i fina, komforna za mačku. To je baš ova rupičasta podloga za posip:

Hangar
foto: Promo

Sjajna je, jer sav pesak zaista odlazi u ove malene rupice koje vidite na slici, jako malo peska ostaje na njenoj površini, pa se samim tim ne raznosi po kući. A zahvaljujući materijalu od kog je napravljena može da traje gooodinama. A OVDE je sad na sniženju, a može i da se poruči na 011/6 888 999.

Podloga je vodootporna i voda se neće na njoj zadržavati, pa maci neće biti neprijatno da po njoj hoda. Neće je obilaziti prilikom izlaska iz posipa. A na komforu joj daju i rupice koje su dovoljno velike da pesak upadne u njih, a ipak dovoljno male da mačkina šapa ne upada u njih.

Iako je prvenstveno namenjena za gore pomenutu svrhu, prostirka se može koristiti i da se na nju stave posude sa hranom i vodom i za mačke i za pse, jer brzo upija vodu i prosute granule će, ako su dovoljni sitne, takođe upadati u rupice umesto da se raznose okolo. Može lako da se pere, a dimenzije su joj 74 cm x 56 cm.

Nemojte propustiti ovo sjajno sniženje - - - iskoristite da je poručite odmah OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Trajaće vam godinama!

Hangar
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track