TEK KAD MI JE TRAŽIO NOVAC NAKON S*KSA SHVATILA SAM DA JE ŽIGOLO! Najsramotnija s*ksualna iskustva: Bili su potpuno iskreni!
Foto: Shutterstock

ne biste verovali

TEK KAD MI JE TRAŽIO NOVAC NAKON S*KSA SHVATILA SAM DA JE ŽIGOLO! Najsramotnija s*ksualna iskustva: Bili su potpuno iskreni!

Žena -

Ovo su neke od intimnih priznanja koje su pojedinci ispričali, a preneo ih je portal "The Times of India". Bili su veoma iskreni jer su anonimno pričali o svojim najsramotnijim seksualnim iskustvima.

seks
foto: Profimedia

Mama pronašla dokaze o seksu u autu

- Moj dečko i ja smo oduvek voleli seks u kolima. Živela sam u drugom gradu, tako da nisam morao da brinem da će me roditelji uhvatiti. I tako, jedne noći nakon našeg sastanka, moj dečko i ja smo vodili ljubav u zadnjem delu mog auta. Bilo je neverovatno seksi. Ali sudbina je htela da me roditelji iznenada posete i zamole da ih pokupim na aerodromu. Otišao sam po njih i bilo mi je neprijatno jer je mama pronašla prazan omot od kondoma i pogledala me užasnuto.

Njen pas nas je gledao, bilo je čudno

- Moja devojka i njen dvogodišnji labrador Softie živeli su sa mnom, i bilo je tako zabavno imati slatkog psa sa nama sve vreme. Ali koliko god da sam voleo Softija, bilo mi je zaista neprijatno da je ponekad u blizini, posebno kada smo imali seks. I ovog puta Softie je nastavila da bulji u nas dok je moja devojka bila na meni.

Naložili smo se u tržnom centru

- Jednom smo se poljubili u tržnom centru. Bilo je tu i tamo dosta pipanja. Bili smo jako napaljeni i nekoliko ljudi je stalno zurilo u nas. Izuzetno neprijatna situacija, ali nekako uzbudljiva. Čuli smo čak i jednog dečaka kako svojoj majci govori - I ja želim devoku. Bilo nas je strašno sramota.

seks, par, ljubljenje
foto: Profimedia

Mislili smo da svi spavaju, ali nije bilo tako

- Svi smo prespavali kod jednog od mojih prijatelja i jako se napili. Moj dečko i ja smo se ljubili, čak smo razmišljali o seksu. Znali smo da svi naši prijatelji spavaju pa smo u potpunosti iskoristili situaciju. Ispostavilo se da nisu svi spavali i zbog toga je sledeće jutro bilo veoma neprijatno.

Tražio mi je novac posle seksa

- Bila sam u Veneciji na poslovnom putu. Jedne noći sam izašla na piće u restoran kada mi je prišao zgodan momak i pitao me šta želim da popijem. Jedno piće je dovelo do drugog i završila sam u krevetu sa njim. Bio je zaista neverovatan ljubavnik, tako da je iskustvo bilo zaista jedinstveno. Taman kad sam pomislila da mu ujutru napravim palačinke, tražio je od mene novac da ide na sledeći posao. Malo je reći da sam pocrvenela kada sam shvatio da sam upravo imala seks sa žigolom!

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track