DA SAM NASTAVIO OVIM TEMPOM OZBILJNO BIH UGROZIO SVOJE ZDRAVLJE: Na vreme je reagovao i uspeo da smrša - evo kako!
Foto: Profimedia / Viacheslav Iakobchuk / Alamy / Alamy /

DA SAM NASTAVIO OVIM TEMPOM OZBILJNO BIH UGROZIO SVOJE ZDRAVLJE: Na vreme je reagovao i uspeo da smrša - evo kako!

Žena -

Programer Ivan S. primetio je da mu se zbog sedelačkog načina života, loše ishrane i nedovoljne fizičke aktivnosti počeo da pakuje višak kilograma najviše u predelu stomaka. “Najviše sam se uplašio kada mi je lekar na redovnoj kontroli skrenuo pažnju da sam ako nastavim ovim tempom na dobrom putu da razvijem visok pritisak i da ću morati da počnem da pijem lekove.” Rešio je da smrša i da poboljša svoje zdravlje.

Čuo je za Green Fit biljne kapi i odlučio da ih proba. Poručio ih je preko interenta i počeo da ih pije prema uputstvima na pakovanju.

Nakon nekoliko dana, Ivan je primetio da mu je stolica postala redovnija. On se osećao lakše i manje naduto. Takođe je primetio da izbacuje više tečnosti iz organizma. Ovo ga je oduševilo jer se osećao lakše i kao da ima više energije.

Nakon nekoliko nedelja, Ivan je stao na kućnu vagu i oduševljeno primetio da se i njegova težina počela smanjivati. “Osećao sam se lakše, ali sada kad mi je i vaga pokazala da sam stvarno počeo da mršavim, to me je motivisalo da nastavim dalje.” Uz Green Fit počeo je i redovno da vežba i da vodi računa šta jede. “Bio sam jako zadovoljan i ponosan na svoj uspeh. Ponovo sam počeo da se osećam dobro u svom telu.”

Ivan je uspeo da skine blizu 20 kg za 6 meseci. I dalje uzima Green Fit i svima ih preporučuje. Green Fit je bila ona mala početna “gurka” koja mi je bila neophoda da bih istrajao na ovom putu mršavljenja i ozdravljenja. Sada nema uopšte problem sa krvnim pritiskom, rešio se nadutosti i regulisao probavu, što mu je pomoglo da se oslobodi viška tečnosti i masnoća.

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Hangar
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj

telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti

klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track