ANA IVANOVIĆ PODELILA RECEPT ZA UKUSNU I ZDRAVU SALATU: Evo kako se pravi, a bivša teniserka vodi računa o ishrani tokom trudnoće
Foto: Printscreen

pazi na sve

ANA IVANOVIĆ PODELILA RECEPT ZA UKUSNU I ZDRAVU SALATU: Evo kako se pravi, a bivša teniserka vodi računa o ishrani tokom trudnoće

Žena -

Bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug fudbaler Bastijan Švajnštajger nedavno su sa javnošću podelili najlepše vesti, da čekaju treće dete.

Ana je objavila fotografiju sa suprugom i ponosno pokazala trudnički stomak.

Iako je završila svoju sportsku karijeru, srpska teniserka Ana Ivanović ne prestaje da vodi računa o svom izgledu i zdravlju. Ana ni u toku trudnoće ne odustaje od zdrave ishrane što je, naravno, za svaku pohvalu.

Ona sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram redovno deli njenu svakodnevicu, pa je sada otkrila koja hrana joj najviše prija u toku trudnoće.

Ana Ivanović, salata
foto: Printscreen/Instagram

- Dobra stvar je što u suštini možete ubaciti svako povrće koje vam je ostalo u frižideru - ja sam ovog puta koristila paradajz, papriku, šargarepu, krastavce, jaja i zelenu salatu. Prelijte salatu ukusnim prelivom od oraha i začinskog bilja i uživajte - napisala je Ana ispod objave.

Salata koju je spremila sadrži obilje povrća, te je idealna ukoliko vam je potreban predah od teške hrane ili vam je potreban recept za brz i zdrav obrok.

(Kurir.rs/Telegraf Ona)

Bonus video:

02:01

GLUMAC NA SNIMANJU POKUŠAO DA JE SKINE, BRANILA SE DO KRVI! Emotivna ispovest Radmile Živković o sećanju koje se NE ZABORAVLJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track