NIKO NE SPREMA JAJA NA OVAJ NAČIN: Od sudova vam ne treba ništa osim TIGANJA, a uz ovaj TRIK biće gotova za svega nekoliko minuta!
Foto: Shutterstock

NEVEROVATNO

NIKO NE SPREMA JAJA NA OVAJ NAČIN: Od sudova vam ne treba ništa osim TIGANJA, a uz ovaj TRIK biće gotova za svega nekoliko minuta!

Žena -

Jaja su osnovna namirnica u mnogim jelima, posebno za doručak. Bilo da više volite poširana, pržena ili čak kajganu - sigurno će se često naći na tanjiru.

Iako mnogi mogu pretpostaviti da postoji samo jedan način da se ispeče jaje, ova žena je podelila ono što misli da je 'najlakši' metod do sada, i za koji nije potreban čak ni pribor. Jedan od najpopularnijih izbora je kultno pečeno jaje. Bruk Bokbrejder je podelila svoj recept za pravljenje pečenih jaja.

jaja
foto: Printscreen

Od objavljivanja, njena metoda je premašila neverovatnih 3,3 miliona pregleda. Njen trik je zapravo veoma jednostavan.

Za početak je poprskala ulje na dno tiganja pre nego što je razbila jaje u sredini. Za dodatnu aromu, koristila je prstohvat soli i bibera, a zatim prelila malo hladne vode preko jaja pre nego što je stavila poklopac od lonca na jaja - da ih kuva na pari. Ubrzo nakon toga, jaja su gotova što je Bruke omogućilo da jednostavno gurne jaje direktno iz tiganja na tanjir.

- Pravljenje jaja je sada manje stresno i ne treba mi ni lopatica da ih poslužim - rekla je ona. Jednog dana je slučajno videla trik, a sada je to postala standardna praksa u njenom životu.

@brookebockbrader Making eggs is so much less stressful now ? and I don’t even need a spatula ? #tiktokmademetryit #egghack #breakfasthack #breakfastofchampions #lifehack #fy #fyp ♬ Ultimate life hacks - Kelly Marie

- Moj tata ceo život pravi ovakva jaja. Kako si samo otkrila ovo? - upitana je u komentarima. Bruk im je rekla da je toliko razočarana da je za ovo saznala tek nedavno.

- Da sam ranije saznala za ovo, češće bih pravila jaja - rekla je ona. Neko drugi je predložio da ne mora da koristi vodu.

- Ne treba da dodajete vodu, samo stavite poklopac na jaje - savetovali su je.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

02:46

DR PERIŠIĆ OTKRIVA: NAJVAŽNIJE JE UŽIVATI U HRANI! Lekar dao recept za dobro zdravlje OVU NAMIRNICU TREBA IZBEGAVATI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track