PRIPADNICI OVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA SU NAJGORI U KREVETU! Kod njih ništa nije spontano i prirodno: Stalno su pod pritiskom!
Foto: Shutterstock

ne umeju da se iozste

PRIPADNICI OVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA SU NAJGORI U KREVETU! Kod njih ništa nije spontano i prirodno: Stalno su pod pritiskom!

Zanimljivosti -

Kada pričamo o seksualnosti i o tome da li je umemo i znamo da uživamo u tome, znak koji može imati najviše problema u fizičkom uživanju jesu Device.

Ovo je znak koji je pod uticajem Merkura i to govorio njihovom racionalnom pristupu svemu onome što ima veze sa emocijama i doživljajima. Kod njih ništa nije spontano i prirodno već stalno su pod pritiskom i osećaj krivice kada su u pitanju odnosi sa partnerom.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Ovaj znak ima veliki problem da se izrazi u emotivnom smislu što se odražava i na odnos u seksualnom činu.

Venera i Mars su zaduženi za analizu ovog aspekta ljubavi, kada se Venera nađe u znaku device to govorio veoma zatvorenim emotivnim odnosima i o velikom nepoverenju koje osoba ima. M*** u devici govori o tome da se osoba veoma stidi da izrazi svoje seksualne želje i deluje kao " zaleđena kraljica u svom kraljevstvu ". Ovo su osobe koje imaju jako velika očekivanja i često niko nije dovoljno dobar za njih.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 18.12.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track