REGENERATOR NIJE KORISTAN SAMO ZA KOSU: Kad vidite za šta sve možete da ga koristite, život će vam biti MNOGO LAKŠI
Foto: Diana Vyshniakova / Alamy / Alamy / Profimedia

OVO SIGURNO NISTE ZNALI

REGENERATOR NIJE KORISTAN SAMO ZA KOSU: Kad vidite za šta sve možete da ga koristite, život će vam biti MNOGO LAKŠI

Žena -

Regenerator možete da koristite i za pojačavanje mirisa odeće - napravite osveživač tkanine. Za to treba da pomešate regenerator s malo vode i stavite ga u bocu s raspršivačem

Možete da postignete mekane zanoktice ako nanesete samo malo regeneratora na nokte pomoću pamučne krpice i nežno ga umasirate.

Regenerator za kosu takođe možete da iskoristite ako vam ponestane pene za brijanje. Nanesite ga na deo tela koji ćete brijati, omekšajte dlačice i navlažite kožu, pa izbegnite posekotine.

žena, brijanje, brijač
foto: Profimedia

Ovo je nekoliko zanimljivih načina upotrebe regeneratora za kosu

Regenerator možete da koristite kao hidratantno sredstvo za kupanje. Pogotovo ako ste pre koristili piling za telo ili penu za kupanje koja je stvorila puno pene. Da biste dobili nazad prirodnu vlagu tela, pre nego što završite s kupkom dodajte malo regeneratora.

Regenerator možete da koristite i za pojačavanje mirisa odeće. Možete da napravite svoj omekšivač i osveživač tkanine. Za to treba da pomešate regenerator s malo vode i stavite ga u bocu s raspršivačem. Samo protresite bocu tako da se sadržaj izmeša temeljno, a zatim raspršite po odeći iz daljine.

žena, Kosa, Pranje Kose
foto: Shutterstock

Ako vam je nestalo deterdženta za veš, možete da se poslužite regeneratorom. Odeću stavite u čisti lavor, sipajte vruću vodu, a zatim dodajte kašičicu regeneratora. Odeću ostavite u tako penastoj tekućini pola sata, zatim isperite i osušite, prenosi The Indian Express.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:52

Otišla kod frizera, kosa počela da joj otpada usred tretmana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track