NISAM MU DALA DA ME PIPNE 10 MESECI POSLE POROĐAJA, A ON TRAŽI DRUGU: Otkrila sam istinu i svi kažu da sam luda jer hoću razvod!
Foto: Hugo Felix / Panthermedia / Profimedia

NEVEROVATNO

NISAM MU DALA DA ME PIPNE 10 MESECI POSLE POROĐAJA, A ON TRAŽI DRUGU: Otkrila sam istinu i svi kažu da sam luda jer hoću razvod!

Žena -

Nakon porođaja mnoge dame, ali i muškarci kojima je žena upravo rodila dete, imaju probleme da se vrate regularnom životu, pa i seksu. Jedna žena požalila se psihoterapeutu zbog toga.

- Nisam dopustila mužu da mi se približi od traumatičnog porođaja pre deset meseci. Morala sam na operaciju i dva dana sam bila na intenzivnoj nezi. Bilo je zastrašujuće - napisala je žena koja je u braku 11 godina.

Seks
foto: Shutterstock

Sa suprugom ima još dvoje dece, od osam i šest godina, ali se sve promenilo nakon trećeg porođaja. Kako kaže, njen muž se ponaša čudno i odlučila je da mu proveri mobilni telefon.

Sve vreme je tražio devojke za intimni odnos.

- Takođe je počeo da gleda filmove za odrasle. Povređena sam i ljuta, ali još mu nisam ništa rekla jer znam da nisam smela da pogledam u njegov telefon - požalila se na sajtu poznatog psihoterapeuta i dodala kako je sigurna da je brak gotov, ali da zbog dece nije spremna da ga okonča. Stručnjak joj je objasnio da je jedan od potencijalnih razloga nedostatka intimnih odnosa strah, o kom muškarci ne žele da pričaju.

Seks
foto: Shuttertock

- Pogrešno je proveravati njegov mobilni telefon, ali ono što on radi je još gor,e pa razgovarajte sa njim o tome. Ipak, ne čini mi se da ste potpuno sigurni da vas vara. Razgovarajte dok još nije kasno. Imali ste težak porođaj i možda se boji da ćete ponovo zatrudneti. Oni ne žele da pokažu bojaznost - odgovorio joj je javno psihoterapeut i dodao da bi trebalo da objasni suprugu zašto joj je intimni odnos trenutno odbojan.

- Ništa od ovog ne mora nužno da znači kraj braka, dok god možete normalno i otvoreno da komunicirate, bez zamerki koje možda imate - zaključio je.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track