DEVOJKA NAJBOGATIJEG ČOVEKA PLANETE POKAZALA NOVE, GIGANTSKE GRUDI: Ceo Holivud je gledao u njeno poprsje i rizičnu haljinu
Foto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

da li je ovo previše?

DEVOJKA NAJBOGATIJEG ČOVEKA PLANETE POKAZALA NOVE, GIGANTSKE GRUDI: Ceo Holivud je gledao u njeno poprsje i rizičnu haljinu

Pop kultura -

Ceremonija dodele najvažnije i najglamuroznije nagrade u svetu filma, Oskar, održana je sinoć u Los Anđelesu. Tu priliku iskoristile su svetske zvezde da zablistaju na tepihu, koji je bio boje šampanjca. Nakon ceremonije održana je i tradicionalna žurka magazina Vanity Fair koja je okupila sam krem Holivuda ali i najpoznatija lica iz sveta šoubiznisa.

Oskar, nagrada, priprema
foto: Mike Baker / Avalon / Profimedia

Na ovaj parti stigao je i Džef Bezos, treći najbogatiji čovek planete,i to u društvu devojke Loren Sančez, od koje se praktično ne razdvaja od dana kada su obelodanili svoju vezu.

Bezos izabrao svedenu kombinaciju

Milijarder je za ovu priliku izabrao klasično crno odelo upotpunivši ga leptir mašnom, dok je njegova izabranica izabrala mnogo smelije izdanje i privukla sve poglede. Ona se pojavila u prilično smeloj toaleti koja je pobrala brojne reakcije na društvenim mrežama, nikog ne ostavivši ravnodušnim.

Bujne grudi

Loren Sančez, Džef Bezos
foto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Atraktivna 53-godišnjakinja Loren Sančez, uskočila je u glamuroznu crnu haljinu čiji je gornji deo u formi bodija, a donji je potpuno proziran, ali ukrašen specifičnim radom, odnosno vertikalnim i horizontalnim prugama sa šljokicama i cirkonima.

Ovu toaletu krasi i zaista impozantan dekolte koji je otkrio bujne grudi ove voditeljke, a moramo da priznamo da treba imati more samopouzdanja za ovakvu haljinu - Loren je znala da će se naći u centru pažnje.

Ona je izdanje upotpunila jednostavnim sandalama sa crnim kaišićima, te dijamantskim prstenom i narukvicom. Na mrežama se poteglo pitanje da li je ona povećala grudi ili je u pitanju samo modni trik kojim izgledaju izuzetno bujno.

(Kurir.rs / Blic Žena)

Bonus video:

02:17

DARA IZ JASENOVCA UZBURKALA JAVNOST! Oglasio se Dan Tana, evo da li će se srpski film ipak boriti za OSKARA?! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track