DA LI I VI JEDETE DOK SE TUŠIRATE? Novi ŠOK TREND zavladao društvenim mrežama: Da li je moguće da ovo rade u kadi?! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

niko ne može da poveruje

DA LI I VI JEDETE DOK SE TUŠIRATE? Novi ŠOK TREND zavladao društvenim mrežama: Da li je moguće da ovo rade u kadi?! (VIDEO)

Žena -

Društvenim mrežama zavladao je novi trend koji je, u najmanju ruku, potpuno neočekivan. Da li ste čuli da neko jede dok se tušira? I to ni manje, ni više, nego pomorandžu. Video klipovi ljudi koji jedu ovaj citrus dok uživaju u kupanju u poslednje vreme se intezivno širi Internetom.

Kako oni objašnjavaju, jedenjem pomorandže u kombinaciji sa toplom vodom, oslobađa se prijatan miris koji smanjuje napetost, stres i anksioznost. Neki to doživljavaju kao mali kućni spa, dok drugi preostalu pomorandžu koriste kao piling za telo.

@makenzyksmith the orange in the shower phenomenon is actually so legit. ?? #showerorange ♬ original sound - Makenzy Smith

Osim uticaja na mentalno zdravlje, kako tvrde brojni korisnici društvene mreže TikTok, pomorandže imaju i ostale zdravstvene prednosti. Veoma su bogate vlaknima, kao i vitaminom C koji je odličan za jačanje imuniteta. Takođe, utvrđeno je da redovno konzumiranje pomorandža i njenog soka pomaže u smanjenju faktora rizika od srčanih oboljenja. Smanjuje nivo šećera u krvi i loš holesterol.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:40

EVO KADA NAS DOČEKUJE SNEG, A ISTI DAN KREĆE OTOPLJENJE! Meteorolog o pomeranju zime: To je samo trend!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja