POSTALA BAKA SA 30 GODINA, PA PROGOVORILA O ĆERKI: Nisam očekivala da ću dobiti unuče tako MLADA! Cela zemlja priča o njima!
Foto: Printscreen Facebook

neverovatno!

POSTALA BAKA SA 30 GODINA, PA PROGOVORILA O ĆERKI: Nisam očekivala da ću dobiti unuče tako MLADA! Cela zemlja priča o njima!

Žena -

Keli Hejli iz Velike Britanije je imala samo 30 godina kada je njena ćerka tinejdžerka Skaj Salter, rodila sina Bejlija sa 14 godina. On danas ima četiri godine, pa je Keli postala najmlađa baka u zemlji.

Skaj je živela sa svojom maćehom i ocem u Krenfordu, u zapadnom Londonu, kada je uradila test za trudnoću i otkrila da je trudna 2018. godine. Brzo je upućena u bolnicu gde je obavila ultrazvuk, a lekari su joj otkrili da je trudna već 36 nedelja i četiri dana.

Kejla
foto: Printscreen Facebook

Tinejdžerka je bila seksualno aktivna pa je uradila test kao meru opreza. Skaj je bila šokirana vestima, a rečeno joj je da abortus nije opcija jer je kasno saznala za trudnoću.

- Bila sam zapanjena. Imala sam intuiciju da bih mogla da budem trudna i zato sam uradila test. Otac je lokalni momak mojih godina. Nisam mogla da verujem. Postojala je mogućnost da postanem mama, a samo nekoliko nedelja ranije sam trenirala i penjala se uzbrdo i nizbrdo. Naravno, kasno saznanje da sam trudna je značilo da abortus nije bio opcija - kazala je Skaj, koja danas ima 17 godina, za San.

Kejla
foto: Printscreen Facebook

Kada je bila na ultrazvuku videla je otkucaje srca svoje bebe i od tada je znala da mora da je zadrži.

- Gledajući otkucaje srca svoje bebe na ekranu, srce mi se ispunilo ljubavlju. Znala sam od tog trenutka nadalje da ću uvek biti na drugom mestu, a moj sinčić na prvom - kazala je mlada mama.

mlada majka
foto: Printscreen/Facebook

Kada je saznala da je Skaj trudna Hejli joj je ponudila svu ljubav i podršku jer, kako kaže, što je bilo bilo je. Majka petoro dece je priznala kako nikad nije očekivala da će tako brzo postati baka jer je još mlada.

- Nikad nisam očekivala da ću saznati da ću postati baka dok sam još u svojim 30-ima, ali nije imalo smisla vikati na Skaj o kontracepciji i sigurnom seksu. Šta je bilo, bilo je. Sve što sam mogla da uradim je da ponudim ljubav i podršku. Kao mama možete samo da prihvatiti takve stvari - kazala je Keli za San.

(Kurir.rs/Objektiv)

Bonus video:

01:11

ONI SU ČISTI I NEISKVARENI! Majka deteta sa posebnim potrebama otkrila za šta je najviše strahovala: Plašila sam se škole!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track