PREVARIO ME JE I TO JE NAJBOLJA STVAR KOJU JE MOM MUŽ IKAD URADIO! Oprostila mu je aferu, a sada tvrdi: Srećniji smo nego ikada!
Foto: Profimedia

bilo je teško

PREVARIO ME JE I TO JE NAJBOLJA STVAR KOJU JE MOM MUŽ IKAD URADIO! Oprostila mu je aferu, a sada tvrdi: Srećniji smo nego ikada!

Žena -

Čeriti (45) i Met Kreg (40) iz SAD-a upoznali su se dok su bili tinejdžeri, a samo nekoliko godina kasnije se venčali, a nakon deset godina braka Čeiriti je otkrila da je Met vara.

Svoju priču su podelili javno, želeći da dokažu da preljuba u braku ne mora nužno da znači kraj. Čeriti je objasnila da je samo imala osećaj da njen suprug ima ljubavnicu, a onda su stigli dokazi. Kada je proverila mobilni telefon, SMS poruke su bile jasne.

prevara, razvod, raskid, veza, par
foto: Profimedia

Suprugu je stavila do znanja da zna sve, a Met je priznao da je neveran. Otkrio je da su njegova osećanja prema drugoj ženi jaka, ali da ne želi da izgubi suprugu i decu. Tada je odlučio da da otkaz kako bi se potpuno sklonio od ljubavnice, a onda je promenio i broj telefona. Obećao je supruzi da će se potrudi da povrati poverenje, a Čeriti je odlučila da mu da još jednu šansu.

Odluka nije pala lako. Kada je saznala za aferu, Čeriti i Met su se rastali, a ona je preuzela brigu o deci. Bila je sigurna da mu nikada neće oprostiti, ali su se sreli za Dan zaljubljenih. Odlučili su da razgovaraju o svemu, išli su zajedno na terapije za parove i ponovo obnovili odnos.

- Ova afera se pokazala kao najbolja stvar koja se ikada dogodila našem braku. Sve se raspalo, bili smo u nekom toksičnom i nezdravom raspoloženju. Srušio nam se ceo svet. Ne možete da bacite bombu u svoj dom i odete neoštećeni. Postalo je to vrlo lično putovanje. Sad smo srećniji nego ikada. Pre nego što sam otkrila aferu, bili smo srećni u braku i dobri prijatelji. Uprkos tome, postala sam toliko sumnjičava da sam počela da pratim svaki njegov korak dok sve nije eskaliralo - prisetila se.

prevara, nevera, poljubac
foto: Profimedia

Met je direktor marketinške kompanije u kojoj je radio više od 60 sati nedeljno.

- Više sam vremena provodio na poslu nego sa porodicom. Borio sam se između porodice i snova o karijeri. Nisam želio da izgubim svoju porodicu, a nisam ni želeo da povredim tu drugu ženu - ispričao je Met. Kako bi nastavili tamo gde su stali, Čeriti i Met su bili odvojeni godinu dana.

- Ta godina razdvojenosti dala nam je vremena da se oporavimo i napravimo sve što je moguće da ponovno izgradimo međusobno poverenje. Taj proces je stvarno pomogao našoj porodici. Sad u potpunosti razumem njena osećanja i mogu da budem otvoren s njom - rekao je Met.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track