ZVEZDE FILMOVA ZA ODRASLE UŠLE U OKTAGON, PA POKAZALE GOLE GRUDI: Otkrile sve, a ceo svet gleda u njih i JEDVA DIŠE! (VIDEO)
Foto: Printscreen

SVE SU POKAZALE

ZVEZDE FILMOVA ZA ODRASLE UŠLE U OKTAGON, PA POKAZALE GOLE GRUDI: Otkrile sve, a ceo svet gleda u njih i JEDVA DIŠE! (VIDEO)

Žena -

Serijal "Freak Wars" bavi borbama poznatih ličnosti, a sada su tu doveli i dve devojke sa sajtova za odrasle, Inked Dori i Karina Pedro, koje su poznatije kao Kristal Šajn i Denisa Rindova.

Borba nije bila nešto posebno, ali stvari koje su se događale pre i posle toga izazvale su ogromnu pažnju. Po završetku duela su njih dve podigle majice i pokazale gole grudi.

- Ovo nisam očekivao - glasio je jedan od komentara na Tviteru.

porno glumice
foto: Printscreen/Twitter

One su napravile šou program i pre meča, prilikom merenja. Tada su se poljubile, a i tom prilikom su podigle majice i pokazale svoje grudi. Već neko vreme se za pristup njihovim golišavim fotkama putem raznih sajtova za odrasle naplaćuje pristup, a izvesno je da će posle ovog poteza dobiti još pratilaca...

Moramo priznati da dosad nismo imali priliku čuti za Inked Dory i Karinu Pedro, odnosno influencerice Kristal Shine i Denisu Ryndovu, ali još nije kasno da ubuduće malo pažljivije zapratimo njihove karijere. Pogledajte i taj snimak, koji nije za mlađe od 18 godina.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track