POTROŠILA POLA MILIONA DOLARA DA BI IZGLEDALA KAO KIM KARDAŠIJAN: GORKO se pokajala! Sada sve radim da VRATIM svoje prirodno LICE
Dženifer Pamplona, Foto: Printscreen Instagram

estetske operacije joj došle glave

POTROŠILA POLA MILIONA DOLARA DA BI IZGLEDALA KAO KIM KARDAŠIJAN: GORKO se pokajala! Sada sve radim da VRATIM svoje prirodno LICE

Žena -

Dženifer Pamploni (28) iz Los Anđelesa potrošila je više od pola miliona dolara kako bi svoj fizički izgled dovela do savršenstva poput njenog idola, Kim Kardašijan.

Da bi postigla ovaj izgled, podvrgla se raznim estetskim procedurama, uključujući filere u licu, operaciju zadnjice, vađenje rebara, botoks i silikonske grudi. Međutim, ove intervencije su na kraju došle glave Dženifer, jer su izazvale brojne zdravstvene probleme i komplikacije.

Kako kaže, imala je samo 17 godina kada je ubedila baku da potpiše dokument koji joj je omogućio povećanje grudi.

Među najsmelijim operacijama kojima se ova devojka podvrgla bilo je uklanjanje četiri rebra, a onda i deset intervencija povećanja zadnjice, tri operacije grudi i dve operacije nosa.

Dženifer je išla toliko daleko, da je čak više od 40 puta za 10 godina stavljala hijaluron u usne, nekoliko puta je povećavala jagodice, mala je intervenciju podizanja lica i kapaka i priznaje da je više do 500 puta stavljala botoks u lice.

Međutim, njena prevelika želja da izgleda kao Kim, došla joj je glave.

"Toliko toga sam uradila da bih izgledala kao Kim. Bila sam srećna, zarađivala sam zbog svog izgleda i uživala sam u životu. Međutim, sada se sve promenilo", požalila se Dženifer.

Prema njenim rečima, njen život se pretvorio u pravu noćnu moru kada su ljudi počeli da je oslovljavaju sa "Kim".

- To je počelo da me izluđuje. Radila sam, studirala i postala poslovna žena, a sve se vrtelo oko toga da ličim na Kim. Ne želim da budem senka nekog drugog, želim da budem svoja - rekla je ona.

Dženifer tek sada shvata da je njena opsednutost operacijama nastala zbog telesne dismorfije i kaje se što nije na vreme obratila pažnju na ovaj zdravstveni problem.

Jedna od brojnih estetskih operacija koje je imala nije išla po planu, te se susrela sa ozbiljnim problemom.

- Moje levo oko nije htelo da se zatvori posle operacije "mačjeg oka", bila sam u panici, mislila sam da ću oslepeti. Nisam mogla ni da pomerim lice, bilo je strašno - ispričala je Dženifer.

Dženifer je odlučila da promeni svoj život iz korena, te je njen glavni cilj sada da odvrati žene od plastičnih intervencija.

- Savetujem devojkama i ženama da se ne operišu jer to ne rešava njihove probleme, a lako mogu postati zavisne od estetskih intervencija - istakla je Dženifer.

Ona sada radi na dokumentarcu pod nazivom "Zavisnost" u toku kog ona naglašava probleme zavisnosti od plastične hirurgije i estetskih zahvata.

- Bila sam ozbiljan zavisnik. Sada sve radim da vratim svoje prirodno lice - zaključila je ona.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

00:14

Kupila haljinu Kim Kardašijan i razočarala se

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track