JOŠ UVEK PAMTIM ŠAVOVE I REAKCIJU BABICE KAD JE VIDELA MOJU BEBU: Priča mlade majke iz porodilišta kojoj žene aplaudiraju
Foto: Printscreen/TikTok

NAŠALILA SE NA SVOJ RAČUN

JOŠ UVEK PAMTIM ŠAVOVE I REAKCIJU BABICE KAD JE VIDELA MOJU BEBU: Priča mlade majke iz porodilišta kojoj žene aplaudiraju

Žena -

Jedna majka je na društvenim mrežama ispričala da je rodila bebu tešku gotovo 5 kg i još uvek ne može da izbriše iz glave komentare i reakciju babice.

Korisnica TikToka Den Loulin je objavila smešan video u kojem se osvrće na svoje iskustvo porođaja. Pokazala je reakciju babice kad je došla sebi nakon porođaja.

U duhovitom snimku ponovo je glumila sebe kako dolazi samo da bi je pozdravila babica.

"Babica kad sam rodila bebu od skoro 5 kg", stavila je u opis u objasnila da je nakon porođaja imala više od 200 šavova.

@danloulin92 10lb8.5oz unit ? getting him out was just a whole other story ? #bigbabyboy #bigbirthweight #42weekspregnant #birthstory ♬ the joke is on you. icarly - Kate

Kada su videle njen video, javile su se i druge majke sa sličnim pričama: "Nije čak ni laž, moj prvi je bio težak 4,5 kg i nisu nas ostavljali ni na minut same. Osećala sam se kao cirkuzant!"

"To se takođe dogodilo i meni. Babice su stalno stavljale i skidale moju ćerku s vage misleći da vage ne valjaju! Nikad više", dodala je još jedna žena.

Treća žena je rekla: "Kraljice! Moj sin je imao 4,3 kg i htela sam da umrem. Čak sam i svojoj babici rekla da me pusti da umrem."

Toliko žena se javilo sa svojim strašnim pričama o teškom porođaju: "Moj prvi je bio 4,6 kg i morala sam da imam dve transfuzije krvi nakon toga jer sam krvarila", piše The Sun.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:51

Jedini prirodni prekid trudnoće je porođaj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track