ŽENA IZ ZRENJANINA SE ŠOKIRALA KADA JE SAZNALA KOD KOGA ODLAZI PLATA NJENOG SUPRUGA: Više voli o NJOJ da se brine nego o deci!
Foto: Shutterstock

nije joj lako

ŽENA IZ ZRENJANINA SE ŠOKIRALA KADA JE SAZNALA KOD KOGA ODLAZI PLATA NJENOG SUPRUGA: Više voli o NJOJ da se brine nego o deci!

Žena -

Finansije često predstavljaju okidač za brojne sukobe u porodici i razne nesporazume. Sa nama je, tom prilikom, svoju priču podelila i jedna žena iz okoline Zrenjanina.

"Moj suprug više voli da sponzoriše svoju nezaposlenu sestru nego da se brine o sopstvenom detetu koje će se uskoro roditi" – priznala je ona, tražeći podršku ljudi.

"Moj partner je odrastao u siromašnoj porodici. On trenutno zarađuje pristojne prihode, ali jedini ima stalan posao i dobru platu u njegovoj porodici" - počinje svoju ispovest žena.

žena i muskarac
foto: profimedia

"Njegova sestra (23 godine) je – ne plašim se da upotrebim ovu reč – pijavica, ali on žmuri na probleme sa njom. Devojka je neodgovorna, "anti" sklona bilo kom obliku zaposlenja (ona misli da "zašto da gubimo vreme na posao, pošto imamo život") i prezire me što sam je "izbacila" pre godinu dana.

Sada je gruba prema meni i ne krije da 'jedva čeka da njen brat se razvede od mene'. Okreće celu familiju protiv mene. Moj suprug ne prestaje da finansira njene hirove. Čak joj dozvoljava da koristi njegovu kreditnu karticu.

Razvod, Svađa, Roditelji
foto: Profimedia

Ozbiljni problemi su počeli kada sam zatrudnela i ostala sam bez pune plate. Nisam mogla više da radim zbog drugog stanja, pa sam počela da gledam na naše troškove: ispostavilo se da pokrivam oko 70 odsto troškova našeg zajedničkog života. Moj partner i ja smo se dogovorili da ćemo pokušati da budemo ekonomičniji, ali zbog velikih hirova njegove sestre, on praktično živi na poslu jer ne može dovoljno da zaradi.

devojke, svađa, devojke se svađaju, rasprava, žene
foto: Shutterstock

Morala sam sama da renoviram bebinu sobu (jer on nema vremena), ali mi je jednog dana dao svoju karticu i sve podatke kako bismo mogli da podelimo troškove. Na moje iznenađenje, nisam uspela da izvršim bilo kakvu transakciju. Stalno je bila odbijena. Nešto me je povuklo i prijavila sam se na njegov nalog da vidim o čemu se radi. Ispostavilo se da je njegova mlađa sestra u roku od nedelju dana uzela preko 80.000 dinara sa računa. Bila sam potpuno šokirana!

Odmah sam pokrenula razgovor o tome. Molio me je da se suzdržim od svađe i da samo sačekam nekoliko dana do njegove sledeće plate. Naravno, opet sam morala da iz svog džepa platim sve stvari za dete.

(Kurir.rs/Naj žena)

Bonus video:

02:08

Agencija za bračno posredovanje sa ženama iz Rusije apsolutni hit: Jedna stvar im je najvažnija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track